Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 hónapja szedek fogamzásgátlót, elmehet bennem a párom?
Figyelt kérdés
Nagyon parás vagyok ilyen téren, ezért kezdtem el fogamzásgátló tablettát szedni. Most kezdtem a harmadik levelet, eddig nem vétettem "hibát" a szedésébe, ha elmegy bennem a barátom, nem lehetek terhes ugye?2016. márc. 26. 21:35
1/4 anonim válasza:
Nagyin kevés az esélye en október óta szedem es nem
Lettem meg eddig terhes es mar nagyin sokszor belém elvezett sőt azt hiszem eloszor akkor elvezett belém amikor szedtem kedvesebb mint egy hete , hat paraztam en is de nem lett semmi , most kene megjöjjon mindig nagy izgalommal várom de eddig minden rendben volt es gestomixet szedek , jo cucc 🙈
2/4 anonim válasza:
Kevesebb , olyan harom nap óta szedtem es megtörtént az elso "
3/4 anonim válasza:
Nem. Mostmar vedett vagy. Ra van irva a betegtajekoztatojara hogy 1 het mulva mar ved. De minden orvos javasolja az elso level bevetele utani szexet, mas vedekezes nelkul. Mostmar egesz biztosan vedett vagy. :)
4/4 anonim válasza:
Utolso vagyok. Ugy ertem elmehet benned. Valamiert az maradt bennem h teherbeeshetsz-e még,?! Biztos az elozo kerdesekbol maradt meg bennem
😓
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!