Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 éves lány elmehet egyedül a nyőgyógyászhoz fogamzásgátlót íratni?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Leginkább az érdekelne ha valaki már csinált ilyet és van tapasztalata!2013. szept. 25. 21:02
1/16 anonim válasza:
Nem kell szülői beleegyezés
Amúgy elég ciki ha arra van szükséged!
16/F
3/16 anonim válasza:
"Nem! kell szülői beleegyezés."
5/16 anonim válasza:
Ha egy 15 éves lánynak fogamzás gátlóra van szüksége akkor én inkább nem akarok ebben a világban élni!
16/F
6/16 anonim válasza:
Máár bocsánat a kifejezésért de az ilyen kis r* bancoktól vagyok rosszul.. Neked még a szex eszedbe sem kéne jutni..
8/16 anonim válasza:
15 évesen nem hiszem hogy ez kéne hogy legyen a legnagyobb bajod, viszont legalább gondolkozol mielőtt cselekszel, ez mindenképp becsülendő. egyébként attól függ hova mész, nálunk nem írnak fel, csak szülői beleegyezéssel, mivel gyerek vagy, ő rendelkezik feletted, a fogamzásgátló komoly dolog, trombózist kaphatsz tőle és még 1000 féle más dolgot, ez gyógyszer, azért mert te 15 évesen úgy gondolod hogy szükséged van rá, nem biztos hogy jót tesz... még bőven fogsz nőni és fejlődni, amiben a fog. gátló nem minden esetben partner.
9/16 anonim válasza:
Inkább szedjen minthogy 2-3 hónap múlva itt rinyáljon, hogy hogy mondja el a szüleinek, hogy terhes...
16/L
10/16 A kérdező kommentje:
Nem tudom ki mondta hogy rólam van szó, kezdjük ott hogy én férfi vagyok és más okból vagyok erre kíváncsi. :)
2013. szept. 25. 21:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!