Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normalis ez lindynette szedesnel?
Mar het honapja szedek fogamzasgatlot, a mostani level utolso szemet hetfon szedtem be es keddtol jovo keddig van az egyhetes szunet, viszont mar tobb mint ket napja nem jott meg a menzeszem.
Terhessegi tesztet csinaltam tegnap is meg ka reggel is, mindketto negattiv es a gyogyszerszedesi szabalyokat is betartom, ugyhogy terhes nem lehetek.
Normalis hogy majdnem harom napja nem jott meg megsem? Regebben mindig ereztem is, hogy meg fog jonni, de most azt sem erzem. Elegge ketsegbe vagyok esve :(
Na most, azért azt tisztázzuk, hogy terhes csak akkor nem lehetsz ha nem élsz szexuális életet. Amennyiben ez a feltétel nem teljesül úgy a legnagyobb oda figyelés mellett is előfordulhat, hogy becsúszik. A gyógyszertári tesztek nem mutatják ki különösebben korán a terhességet (hiába reklámozzák nagy hévvel).
Mint írták, a legjobb megoldás ha orvoshoz mész, mihamarabb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!