Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Váltsak tablettát, vagy még várjak hátha elmúlik a hányinger?
Milligest szedek. Két napja kezdtem el, a második levél tablettát. De elég sokat hányingerem van. Szerintetek mitől lehet? Lehet attól is hogy sokat idegeskedem, vagy a maga a tabi mellékhatása ez még? Már olyan elegem van :(
23 éves vagyok
Mi a neve a gyógyszerednek? Ha úgy kezdődik az eleje hogy (Tri..pl. Triodena vagy más) akkor az háromfázisú, abban a legkevesebb hormon van.
De még korai abbahagynod, szerintem menj el egy második nőgyógyászhoz és meséld el a tüneteid - kérj második orvosi véleményt.
Milligest a neve. De pattogzom is tőle....
jövőhét pénteken megyek el a nődokihoz. köszi hogy irtál.
Nekem a Cypromixtől voltak ilyen tüneteim. Az első 3 hónapban semmi bajom nem volt, aztán szépen lassan minden előjött. Hüvelygomba, libidócsökkenés, hasfájás, rendszeres émelygés, szédülés. Borzalmas volt. Fél év után hagytam abba, de már hamarabb kellett volna.
Kaptam helyette Nuvaringet, azóta nincsenek ilyen gondjaim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!