Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A barátnőm és én is -szüzek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adex kérdése:

A barátnőm és én is -szüzek vagyunk és neki áltunk ovszer nélkül én hamar el érzem viszont ki kaptam és a szűz hártyát nem lyukasztottam ki . szerintetek terhes lehet?

Figyelt kérdés
nem élveztem bele
2016. márc. 17. 08:35
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
70%
Nem arról van szó h okoskodunk vagy sem hanem arról h jó lenne már felfogni itt sok embernek h ha d*gsz bármilyem védekezés nélkül igenis lehet az ember terhes független attól h mennyire csekély vagy nem csekély az esélye. Mert itt mindennaposak ezek a fajta kérdések h lehetek terhes, terhes vagyok stb-.-. Mert szerintetek ha valaki ilyen kérdést tesz fel mint a kérdezo annak már szexelnie kellene ?!…
2016. márc. 17. 14:26
 12/16 anonim ***** válasza:
0%
Életembe nem védekeztem csak megszakítással,most 6 éve hogy a férjemmel gyereket akarunk...sikertelenül. 27N
2016. márc. 17. 15:42
 13/16 Sunshinedoll ***** válasza:
0%
A szűzhártya nem is lyukad ki, nagyokos, hanem a rajta lévő már meglévő lyuk tágul. A szűzhártya nem fogamzásgátló lol. Ha kikaptad, akkor nem lehet terhes, bár sok fiú nem ismeri elég jól magát, és csak megy be valamennyi.
2016. márc. 17. 17:40
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

"Ha kikaptad, akkor nem lehet terhes"

Azért így ez sem igaz, a férfiaknál is van ún. előváladék, ami tartalmazHAT életképes spermiumot. Kb. ez az első dolog, amit felvilágosításnál a lányok agyába vernek.

2016. márc. 18. 15:01
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Biztos csak engem zavar, hogy mindketten még szüzek :D

Kezdjük az elején, ha dugtatok, nem vagytok szüzek, fél másodpercre volt benn a lompos akkor sem!

A szűzhártya nem fogamzásgátlót, lyukak vannak rajta a szüzeknek is, hogy jönne ki a menstruációs vér másképp?

Ha kikaptad, mikor elmentél, akkor hótziher, hogy be is ment pont elegendő anyag ahhoz, hogy a lány izgulhasson.

Én kétszer szexeltem életemben védekezés nélkül (14 éve élek nemi életet..) és ebből pont két gyermekem van.. szóval nem egyforma a termékenysége sem az embereknek...

Lehet terhes! Tessék eseményutánit bevenni, ha még belefér az időbe, ha nem, akkor két hét múlva tesztet csinálni, következő szexnél pedig óvszert használni elejétől a végéig!

2016. márc. 18. 21:35
 16/16 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok, hozzátenném, hogy házasságba született mindkettő, szándékos volt a védekezés mentesség :D
2016. márc. 18. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!