Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm és én is -szüzek vagyunk és neki áltunk ovszer nélkül én hamar el érzem viszont ki kaptam és a szűz hártyát nem lyukasztottam ki . szerintetek terhes lehet?
"Ha kikaptad, akkor nem lehet terhes"
Azért így ez sem igaz, a férfiaknál is van ún. előváladék, ami tartalmazHAT életképes spermiumot. Kb. ez az első dolog, amit felvilágosításnál a lányok agyába vernek.
Biztos csak engem zavar, hogy mindketten még szüzek :D
Kezdjük az elején, ha dugtatok, nem vagytok szüzek, fél másodpercre volt benn a lompos akkor sem!
A szűzhártya nem fogamzásgátlót, lyukak vannak rajta a szüzeknek is, hogy jönne ki a menstruációs vér másképp?
Ha kikaptad, mikor elmentél, akkor hótziher, hogy be is ment pont elegendő anyag ahhoz, hogy a lány izgulhasson.
Én kétszer szexeltem életemben védekezés nélkül (14 éve élek nemi életet..) és ebből pont két gyermekem van.. szóval nem egyforma a termékenysége sem az embereknek...
Lehet terhes! Tessék eseményutánit bevenni, ha még belefér az időbe, ha nem, akkor két hét múlva tesztet csinálni, következő szexnél pedig óvszert használni elejétől a végéig!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!