Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Terhes lesz a barátnőm?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Terhes lesz a barátnőm?

Figyelt kérdés
Tegnap lefeküdtem a barátnőmmel fogamzásgátlót szed Symicia - menstruáció utáni napon ha beveszi azonnal védelmet biztosít elv. - szedd de 2 vagy 3. hétben volt és elvileg az orvos azt mondta lehet beleélvezni de nem ajánlatos ugye. Nos sex közben igyekeztem kihúzni időben de lehet belément pár csepp. Most terhes lesz? Félek. De ő azt mondja nem kell félni.

2016. márc. 16. 21:56
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
17 éves a lány én egy évvel idősebb jelenleg nem szertnék babát az biztos.
2016. márc. 16. 23:07
 12/14 anonim válasza:
Ha szedi a tabit nagyon nagyon kicsi rá az esély, főleg ha a pár csepp tényleg pár csepp. De ugye bármi megtörténhet.
2016. márc. 17. 02:01
 13/14 A kérdező kommentje:
O szerinte nincsen semmi gond, most vegyek 48 oras aktus utanit? Elvileg tok folos.
2016. márc. 17. 07:36
 14/14 anonim ***** válasza:
Fogamzasgatlo mellett tilos az esemeny utani! Ha mar szedi egy hete ujra a gyogyszert akkor mar teljesen vedett. Olvassatok el a tajekoztatot. En most tettem meg...
2016. márc. 17. 09:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!