Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » 3. napja szedem a Mistral...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3. napja szedem a Mistral fogamzásgátlót (ezelőtt nem szedtem) és kijött rajtam ezidő alatt 4-5 pattanás, pedig sosem voltak pattanasam. Lehetséges hogy a gyógyszertől van?

Figyelt kérdés
2016. márc. 15. 21:26
 1/9 anonim ***** válasza:
Tulajdonképpen meg is válaszoltak a kérdésed. Sosem voltak, hormontermelőt szedsz és pont annyi idő ez a 4-5 nap, hogy már kellő mennyiség legyen belőle a szervezetedbe. Én azért nem aggódnék, majd elmúlnak, ahogy hozzá szoksz, de igen, biztos hogy a gyógyszertől van.:)
2016. márc. 16. 00:04
 2/9 anonim ***** válasza:
Ha ilyeneket figyelgetsz, akkor egyszerűen ne szedj fogamzásgátlót. Kb 6*10^24-en fajta mellékhatása van, amikbe jó páran bele is pusztultak már. Használjatok óvszert.
2016. márc. 16. 03:23
 3/9 anonim ***** válasza:

Bocsánat, javítom: van->lehet, a 6*10^24-en az nem pontos szám, csak egy célzás a nagyon sokra.

"A nők pattanásos (aknés) tünetei, melyek egyébként a minden nőben is jelenlévő férfi nemi hormonok (az úgynevezett "androgének") túlzott mennyiségével függenek össze, a Mistral tabletta alkalmazásának hatására javulnak."

[link]

De szerintem simán lehet tőle.

2016. márc. 16. 03:26
 4/9 anonim ***** válasza:

Az első válaszomban szereplő infók kizárólag a magánvéleményemet tükrözik a fogamzásgátlók általános hatásaival kapcsolatban és nem feltétlen igazak, sőt, lehet hogy pont az ellenkezője igaz a Mistral márkájú készítményre.

Ezt fontos hozzátennem! :D

2016. márc. 16. 03:35
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megnyugodtam. Elsősorban nem az óvszerrel volt problema, hanem CPO miatt irtak fel nekem.
2016. márc. 16. 15:20
 6/9 anonim ***** válasza:
Ha PCO-ra gondolsz, akkor attól is lehet. Amúgy a gyógyszertől is lehet, én is aknés lettem tőle és a tesóm is (ő a Mistraltól, én a Belarától) pedig mindkettő elvileg a pattanásosabbaknak van...
2016. márc. 16. 16:30
 7/9 A kérdező kommentje:
Igen arra, elirtam. Hát én remélem hogy elmúlik mert nagyon zavar :(
2016. márc. 16. 18:05
 8/9 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogyan lehetne kiküszöbölni, de én tutira próbálnám elkerülni a hormonok alkalmazását. Lehet ebben az esetben jobb, ha te hallgatsz az orvosra. Nekem nem szokásom :D.

A pattanás a kisebb gond amúgy, az csak egy tünete lehet a hormonális változásoknak a testedben. Könnyen megoldhatod, ha odafigyelsz a táplálkozásodra. Fogyassz jó minőségű táplálékforrásokat, amik nincsenek feldolgozva, vedd le minimumra a telített zsír bevitelt. Mondok rossz példát: kolbászos kifli, mert a kifli fehérbúza, ezért feldolgozott. A kolbász is feldolgozott, mert ledarált, szétpételt, tartósított húskészítmény és még totál telített zsíros is. Jó példa: barnarizs, csirkemell, brokkoli, olíva olaj. Ha jól táplálkozol a problémás mellékhatások nagy részét is kiküszöbölheted.Pl.: a trombózis veszélye egyértelműen megnövekszik a magas rosszzsír beviteltől.

2016. márc. 16. 19:56
 9/9 A kérdező kommentje:
Mindenképp megpróbálom, köszi a tippet!:)
2016. márc. 16. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!