Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Terhes vagyok? A 3. levél...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Terhes vagyok? A 3. levél tabit szedem.

Figyelt kérdés
Sensonette 20 tabit szedek a 3. levél közepénél tartok és hiztam 2 kilót és a hasam kemény és mintha fel lenne puffadva. A megvonásos vérzésem 2szer megjött és rendes piros vér volt normális mennyiségben. Ami a tájékoztatóban van mindent betartottam, így szeretkeztünk. Félek tesztelni. Nagy az esély a terhességre?
2010. ápr. 2. 17:55
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
De nincs semmi terhességre utaló tünetem hányás, émelygés stb...
2010. ápr. 2. 17:55
 2/11 anonim ***** válasza:
kb. 0,2% esély van rá.
2010. ápr. 2. 17:56
 3/11 A kérdező kommentje:
de akkor mitől kemény a hasam???
2010. ápr. 2. 18:00
 4/11 anonim ***** válasza:
12%
Terhes vagy. Egy zöld ufót fogsz szülni.
2010. ápr. 2. 18:02
 5/11 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy csak olyan ételt ettél, ami felpuffaszt. Nekem 2 hónap kellett, mire kiderült, hogy mostanában nem bírja a gyomrom a cukorborsót, én is fel voltam puffadva többször is. Nem tudtam mire gondolni, még a terhesség is megfordult a fejemben, mert akkor még nem szedtem gyógyszert. Gondold át, mit kajáltál mostanában. Biztos nem vagy terhes. A hízás lehet a gyógyszertől is.
2010. ápr. 2. 18:10
 6/11 anonim ***** válasza:
Basszus én is fel vagyok puffadva és kemény a hasam. Most akkor én is terhes vagyok??:S:S Normális választ. 23/F :D:D
2010. ápr. 2. 18:50
 7/11 anonim válasza:
szerintem menj el az orvosodhoz.
2010. ápr. 2. 21:35
 8/11 anonim ***** válasza:

Nem vagy terhes, hagyjuk már :S

Én is a 3. levélnél tartok és az első szemet menstruáció után vettem be! Én se védekezek már. De ne félj tesztet venni, főleg ha csak abba bízol.

2010. ápr. 2. 22:54
 9/11 anonim ***** válasza:
nem lehetsz terhes a tabi mellett!! csak ha nem szeded rendesen.
2010. ápr. 2. 23:11
 10/11 anonim válasza:
A 3. levélnél én is ugyanígy voltam, semmi bajom nem lett. Ne agyalj ennyit.
2010. ápr. 3. 00:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!