Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valami nincs rendben vagy ez normális?
A nőgyógyászom külföldön van és csak jövőhét végén tud fogadni,addig örülnék ha tudna valaki segíteni.
10 napja szedek fogamzásgátlót. A menstruációm első napján kezdtem szedni (ami amúgy 4 napig szokott tartani). Most 6 napig véreztem,4 napig folyamatos barna folyás- ami tudom,hogy normális- most estére azonban megint elkezdtem vérezni.
Nincs semmi más tünet,csak ettől kicsit megijedtem. Ez most normális ügye? Vagy látogassak el egy másik nőgyógyászhoz?
Köszönöm!
És ennek lehet tenni valamit vagy csak várni kell? Mert elég zavaró lenne egy egész hónapon át az ami most van.
Főleg a gyenge 4 napos vérzéseim mellett..
Normális, az első 3 hónapban lehet ilyen.
Nekem 2hétig tartott az első hónapban, annyira elnyújtotta ezt a vérezgetést, de utána elmúlt! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!