Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehet valaki allergiás a gumira?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet valaki allergiás a gumira?

Figyelt kérdés
2007. nov. 11. 21:44
 1/8 anonim válasza:
100%
Úgy tudom, hogy az ovszerdoboz hátulján le van írva, hogy amilyen anyag van a gumin az okozhat allergiát vgy vmilyen betegséget, de ezt kérdezd meg egy szaképzett orvostol.
2007. nov. 11. 21:50
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem igen, mert én sem bírom.Igaz orvosilag nem bizonyitott, hogy az volt a gond, de amióta nem azzal védekezünk megszűntek a tünetek.Én azért gondoltam arra, mert csak egyes márkákkal volt gond.De nem hiszem hogy a gumi anyaga a hibás, inkább a sikosító ami rajta van...
2007. nov. 12. 08:55
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy tudom, hogy az óvszer alapanyaga latex. És a latex bizonyítottan allergén. (De lehet, hogy már másból is csinálnak gumit)
2007. nov. 12. 11:55
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, van aki allergiás rá. Nő is és férfi is lehet.
2007. nov. 12. 18:49
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Jellemzően mikor néha óvszerrel szeretkeztem pár napra gombás hüvelyfertőzésem lett.

Amitóa nem óvszerrel szeretkezem nincs ilyen problémám.

2007. nov. 12. 21:01
 6/8 anonim ***** válasza:
Igen,volt egy pasim,akivel az első alkalommal óvszerrel védekeztünk,mert éppen nem védett a tabim.Hát szegénykének tiszta piros kiütés lett a fütyije,és baromira fájt neki vagy két napig.Mikor nem használtunk munkaruhát,akkor semmi baja nem volt.Mondta,h nem ez volt az első eset,de azt hitte már elmúlt.
2007. nov. 16. 12:42
 7/8 anonim ***** válasza:
Sajnos én is allergiás vagyok a gumira,nem vagy vele egyedül,sőt én még a tablettára is...
2007. dec. 5. 20:39
 8/8 anonim válasza:

Én most éppen lehet hogy allergiás tünetektől szenvedek...

2 napja megprobáltuk óvszerrel és most piros pöttyös a makkom, illetve viszkető érzést produkál ha valami hozzáér..

barátnőmmel már fél éve járunk, és eddig mindig tablettát szedett, ha tőle kellene elkapnom valamit akkor már hamarabb kellett volna jelentkeznie a tüneteknek. Remélem csak allergiás vagyok az óvszerre (Durex)

2014. okt. 10. 00:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!