Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátló miatti barna folyás meddig tart? Neked meddig tartott? 18/L
az első 3 hónapban előfordulhat,ha utána is tapasztalod,beszélj az orvosoddal:)
17/l
én Symicia-t szedek,nincs vele problémám
Nálam csak egy hónap volt. Ha a barátodat nem zavarja akkor az jó, téged se zavarjon. Bár ezt nekem nehéz mondani mert engem is nagyon zavart bár az én barátom se volt elájulva tőle szóval...egy hónapig kb semmi nem volt:/
18L
Nekem is ugyan ez a helyzet,most szedtem be a 12.tablettát. Az orvosom valami krémet írt fel rá amitől állítólag elmúlik.
Majd írok,hogy tényleg így történt e,mert engem is iszonyatosan zavar ez a barnázás/vérezgetés folyamatosan. 1 hónapig meg szinte elviselhetetlen.
Sajnos az első 3 hónapban el kell viselni, addig természetes, sokja a szervezeted :S Utána tud a doki is bármit mondani, ha a 4. levélnél is tart akkor ad másikat.
Nekem egy hónapig tartott, barnázás volt. A második levélnél már nem volt gond. Volt szex, nem zavarta a barátom, törcsi alánk és utána zuhany. A hétköznapon pedig tisztasági betét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!