Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátló váltása miatt lehetséges?
Figyelt kérdés
Lindynette 30 szedek. Masodik levélnél tartok. Eddig lindynette 20at szedtem. Lehetséges hogy számomra ez a masik erős és ettől érzem magam rosszul? (émelygek,fáradékony vagyok,néha szédülök,folyton álmosnak érzem magam) másfél hete véletlenül 2tabit vettem be. Aztan egyik nap kihagytam hogy ne boruljon fel a menszeszem. Lehetséges hogy ettől érzem ezt?2016. febr. 21. 11:46
1/2 anonim válasza:
Hát jobban oda kéne figyelned a szedésre az biztos. Szerintem a gyógyszertől vagy rosszul, tehát lehet a váltás miatt. Hívd fel az orvosodat, mert ezek szerint nem jó neked az a gyógyszer.
2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon figyelek. Mindig akkor szedem ha szol az emlekezteto. Csak akkor epp dolgoztam. Es azt hittem elfelejtettem szunetben bevenni es bevettem megegyszer. Sosem fordult elo velem meg ilyen. De most ezt a gyogyszert abbahagytam. Es kerem majd a gyengebbiket amit eddig is szedtem.
2016. febr. 23. 08:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!