Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Hány éves kortól lehet fogamzá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány éves kortól lehet fogamzásgátlót szedni? és hogy és hol lehet kapni?

Figyelt kérdés
2010. márc. 30. 23:50
 1/10 anonim ***** válasza:
Tudtommal 18,vagy anyukáddal kell menni a dokihoz. talán a romákkal kivételt tesznek,és azokkal akiket megerőszakoltak.
2010. márc. 31. 00:07
 2/10 anonim ***** válasza:
0%

18.éves kortól.

Tudnod kell,hogy a fogamzásgátló tabletta úgy manipulálja a szervezetet, mintha már terhes lenne aki szedi. Az izmok puhábbak lesznek, pár év után löttyedtebb a bőr,lóg a mell.

Nagyon veszélyes a dolog. Ne szexelj ész nélkül. Használjatok gumióvszert.

2010. márc. 31. 00:10
 3/10 anonim ***** válasza:
Ha előbb kezded, nem fejlődik ki rendesen a méhed, ha nem vagy még 18, ne a hormonális mellett voksolj. Nekem van ismerősöm, akinek rengeteg problémája lett, hogy idejekorán kezdett foggátlót szedni.. visszamaradt a méhfejlődése.
2010. márc. 31. 00:27
 4/10 anonim ***** válasza:
Ha valaki négy éve rendszeresen menstruál.
2010. márc. 31. 07:49
 5/10 anonim ***** válasza:
0%
biztos hogy kiskorú a kérdező, inkább tanulna és várná meg míg nővé alakul.
2010. márc. 31. 09:21
 6/10 anonim ***** válasza:

"alakul" mintha nem is lány lenne hanem lény.

...mutálódik :D

2010. márc. 31. 16:21
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

öö bocs, 16 éves vagyok, teljesen egészséges, fogamzásgátlót szedek tőle, és semmi baj se a méhemmel, se a petefészkemmel, se a hormonháztartásommal...

úgy tudom, ha már legalább 2-3 éve menstruálsz, és rendszeres a ciklusod, meg nincsenek hormonális ill. májfunkciós gondjaid, akkor simán felírják 18 alatt is.

Amúgy elmész nődokihoz, megvizsgál (kenetvétel, rákszűrés, hüvelyi ultrahang, megnyomkodja a hasad, esetleg elküld vérvételre), és ha minden rendben van, akkor felírja a receptet, te meg gyógyszertárban kiváltod. :)

2010. márc. 31. 16:35
 8/10 anonim ***** válasza:
ja utolsó vagyok, nem valószínű, hogy komoly bajod lesz, és egyáltalán nem kötelező anyukádat is vinni... ne hallgass a vészmadarakra. az óvszer szakad, meg rontja a hangulatot, a tabi meg 99,9%osan véd, ha rendesen szeded. olvasd el figyelmesen a betegtájékoztatód, és akkor nem lesz baj.
2010. márc. 31. 16:37
 9/10 anonim ***** válasza:
16:35-37-esnek van 100%-ban igaza. Ez nem a 70'-es évek, amikor még ötször ennyi hormon volt a tablettákban! Egyre kevesebb hormon van bennük, ezért meg sem érzi az ember aki szedi. Ez egyéntől függ, de SEMMI kárt nem okoz a szervezetben. Gumival 100X több a baleset, macerás, és különben is, a lány dolga a védekezés.
2010. márc. 31. 17:17
 10/10 anonim ***** válasza:
Én 17 éves korom óta - tehát 20 éve - szedek fogamzásgátlót, nem lóg tőle a mellem, nem löttyedt a bőröm, és nem hülyültem el. Gondolom, a méhem sem lett fejletlen, mert szültem négy gyermeket. Anyukám sem kellett a felírásához. Kétlem, hogy lenne a világon olyan nőgyógyász, aki életkorhoz kötné a felírását. Aki rendszeresen menstruál, annak felírják. Pláne, hogy nem csak a fogamzásgátló hatás miatt alkalmazzák, hanem egyéb problémákra is. Nekem görcsös, erős menzeszem volt, ezért kaptam 17 évesen, holott szűz voltam, és pasi sem volt a láthatáron.
2010. ápr. 1. 06:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!