Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi ideig kel kihagyam a fogamzasgatlo szedeset? Mikortol szedhetem ujra?
Esetleg a nődokidat nem tudod felhívni vagy elmenni hozzá megkérdezni? Szerintem egyébként az, amit írsz, hogy kihagysz 1-2 hónapot és utána elkezded szedni, az teljesen rendben van. Csak a menstruációd első napján kezd majd el szedni újra.
Én 8 hónapot hagytam így ki bogyó nélkül (addig nem volt párom), majd így kezdtem el szedni ugyanazt a fogamzásgátlót, amit előtte szedtem. Megmaradt még abból két levéllel (szavidő minden rendben), így elkezdtem szedni ismét. És nem tudom miért, igazából azóta se tudtam meg, de a korábban tökéletes tabletta már nem volt jó :( Milligestet szedtem, nagyon szerettem is, semmi gond nem volt vele, de a kihagyás után amikor újrakezdtem köztes vérzéseim voltak. Valószínűleg a 8 hónap alatt változott a szervezetem, másképp reagált a tablettára, így lecseréltük. Neked is azt javaslom, hogy a szünet után egyeztess újra a nődokiddal, hogy még mindig azt a tablettát javasolja-e Neked, amit korábban szedtél. Bár lehet én csak egyedi eset voltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!