Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátló tablettáról vélemény?
Rengeteget olvasok róla, hogy mennyi mellékhatása van.
De a gumit nem szeretjük, ezért úgy döntöttem, inkább fogamzásgátlót szeretnék.
Tapasztalatok, vélemények?
Alacsony hormon tartalmú fogamzásgátlóval nincs semmi gond.
Én a taisa-t használom. Tök jó, terhes nem vagyok, a testemet nem bántotta, nem vagyok beteg.
Én coranelle-t használok 1,5 éve és nem lehet rá panaszom. Van akinek bejön a fog.gátló van akinek gondot okoz ezt akkor tudod meg ha elkezded használni.
Nálam pozitívum volt hogy elmulasztotta szinte teljesen a görcseimet pedig mindig nagyon szenvedtem.
Szia!
Én 18 évesen kezdtem el szedni, alacsony hormontartalmu tablettat, nevezetesen a Reziat. 1,5 evig szedtem, semmi melleékhatása nem volt. Szép bőröm volt, ugyanúgy kívántam a szexet, rövidebb és fájdalom mentes menzesz stb.
1,5 ev után abbahagytam. Nem akartam tovább "mérgezni" a szervezetem, akármilyen kevés hormont tartalmaz, akkor is hormon.
Onnantol 1,5 évem valami borzalom volt. 140 napokra jött meg, a legrövidebb ciklus 80 nap volt. Iszonyatosan kipattogtam, semmivel nem tudtam eltakarni, alapozóval se, mert ilyen "göbös" pattis volt az egész homlokom, halánték, állkapocs....lelkileg nagyon nagyon megviselt.
Jártam nôdokinál, endokrinologusnál a hormonok miatt, semmit nem találtak, azt mondták várjam h kitisztuljak.
Most leszek 22, és mostantra jöttem nagyjaból helyre, az utolsó 3 menzeszem már normális volt...
SOHA többet fogamzásgátló. Azóta feladatomnak érzem, hogy minél több embert lebeszéljek róla.
De ha nem is lebeszelni, legalabb olvass utána, SOK véleményt, mellette és ellene is!
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!