Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyengébb fogamzásgátló gyógyszernél óvatosabbnak kell lennünk?
Kevesebb hormontartalmú gyógyszert (Laurina) kaptam, mint amit előtte szedtem.
Tavaly hagytam a régit abba. Most kezdtem el szedni az új, kíméletesebb fog.gátlót.
Hatását ugyanúgy fejti ki, vagy azért még kezdetben védekezzünk még valahogyan?!
Köszönöm az utóbbi választ!
Végülis felhívtam egy orvost, mert hát itt úgy tűnt, nagy hülyeséget kérdeztem...
Hátha érdekel még valakit, a "helyes" válasz:
Nem kell mellette egyéb védekezés.
A gyógyszert több hónapja írták fel, kiváltottam és vártam, hogy mikor kezdhetem el szedni. 4 db 3-4 cm-es cisztám volt, előtte meg kellett hozatni a vérzést. Ez a gyógyszer 10 napos kúrát igényelt, majd erre 3 napra áttöréses vérzés jelentkezett. Az orvos vidéken volt. Kontroll időpontot kértem uh-ra, hogy a ciszták eltűntek-e. A vérzés napjával el kellett kezdeni szednem a fog.gátló gyógyszert.
Nem hinném, hogy hülyeséget kérdeztem, ugyanis volt egy olyan hölgy, aki pontosan erre hivatkozott, hogy nem kívánt terhessége lett, mivel új gyógyszert kapott.
Ennyi a történet. Ha valakit nagyon idegesítenék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!