Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félnem kéne? A gyógyszer a bűnös?
Figyelt kérdés
Kb 4 hónappal ezelőtt kezdtem el Jangee fogamzásgátlót szedni. Ezidáig én nem tapasztaltam mellékhatásokat pusztán annyit, hogy várni kell amíg beáll. Voltak olyan dolgok, amik a mellékhatások közt szerepeltek, de nem tartottam azokat olyan fontosnak, mivel azok eddig is jelen voltak az életemben (pl világ életemben herpeszes voltam) Most viszont bekerültem a kórházba írtózatos gyomortájéki fájdalommal. Találtak bennem egy epekövet, de nem mondták, hogy 100%ban a kő miatt lettek volna fájdalmaim. Én viszont tartok attól, hogy a fogamzásgátló is rásegít, vagy attól fáj a gyomrom. Ugyanakkor a kórház után 5 napig tünetmentes voltam és a fogamzásgátlót is szedtem. Nem tudom, hogy most ezt a gyógyszerrel értem-e el vagy más valamitől van-e? Lényeg a lényeg úgy döntöttem szünetet tartok, de kicsit félek. Szombat 10 óra körül voltam együtt a barátommal délután ötkor bevettem a gyógyszert. Olyan hajnali 4 tájban hánytam, szóval gondolom a gyógyszer felszívódott. Ma úgy terveztem nem veszem be hátha igazam van. Szerintetek mi a helyzet? Vol t valakinek ilyenje? Félnem kéne a teherbeeséstől?2016. jan. 31. 21:15
1/1 anonim válasza:
1.)
3hónap alatt meg kell szokja a szervezetnek!
2.)
délután 5 óra és hajnali 4 között bőven megemésztetted a tablettát, szóval felszívódott,amiatt ne aggódj!
3.)a fog.gátló nem olyan, hogy így tervezed és abbahagyod, HANEM SZÉPEN VÉGIGSZEDED ezt a havi levelet,és úgy hagyod abba,tehát nem MOST,hanem a 21.db tabletta után.
4.)epe miatt hánytál valszeg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!