Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mondana valaki olyan biztonságos fogamzásgátlót, amihez nem kell orvoshoz menni és nem gumi?
Figyelt kérdés
2010. márc. 28. 17:38
2/5 Szesze válasza:
egyet kell értsek az ellőttem szolóval....ne szexelj, az a legjobb fogamzásgátló..
3/5 anonim válasza:
Spermicidekről hallottatok már? Naptármódszerrel és megszakítással kombinálva semmi gond velük. Szerintem egyébként is biztonságosak, de ugyanúgy meg kell szokni, mint az óvszert, tehát tudni kell vele bánni, pontosan használni stb.
4/5 anonim válasza:
Persze a hüvelykrémek és kúpok léteznek és drogériákban kaphatók,de tényleg megszakítással ajánlják.Elég macerás is a használatuk,a spontaneitást rendesen megöli és a megszakítás sem épp a legjobb.De tény,hogy a semminél jobbak!
5/5 anonim válasza:
gondolom a gumi ellen az szol hogy pont rosszkor kell bajlodni vele. ugyanez igaz a kupokra es tarsaikra csakhogy azok nem annyira biztonsagosak.
szerintem a bibelodes ellenere minden szempontbol a gumi a legbiztonsagosabb, legegeszsegesebb vedekezesi modszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!