Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segitsegre lenne szuksegem, elso alkalom!?
Penteken tervezzuk az elso alkalmat,2 es fel eve vagyunk egyutt,eddig még nem akartam,mert betegeaen felek,hogy teherbeesek.
Ovszerrel fogunk vedekezni+megszakitassal,csak attol felunk,hogy ha az ovszer kulsejere elovaladek kerul a kezunkrol vagy valahogy,akkor attol terhes leszek. A peteeresem most volt,a naptaram szerint akkor keves a terhesseg eselye. Mar nagyon kivanjuk egymast. 18/l.
nem leszel
az óvszer amúgy is kezelve van sperma ölő löttyel,nyugi
és ne ezen görcsölj,mert így a szeretkezés egy rémálom lesz és nem egy csodálatos "valami"
TÖK MINDEGY HOGY VAN E.... AZT HISZED ÉLVEZNI FOGOD ÍGY A SZEXET??? AZ EGÉSZ EGY SZA R EMLÉK LESZ BENNED... MERT EL SEM FOGSZ LAZULNI RENDESEN...
HA ENNYIRE FÉLSZ AKKOR TE A SZEX ELŐTT NE KÉNYEZTESD A BARÁTOD CSAK Ő TÉGED... AZTÁN HA MEGVOLT ÉS MÉG A GUMIVAL IS MEGSZAKÍTÁSOSAN ÉLVEZ EL, NEM PEDIG BENNED, AKKOR SEM LESZ SEMMI GOND... VAGY HA ÉPPENSÉGGEL TE FEJEZED BE NEKI SZÁJJAL.
PIPA... 100% VÉDELEM.
Akkor vegyetek spermicides óvszert.
Amúgy, ha ennyire félsz, tegyétek fel egyből a gumit, aktus után vízzel töltsétek fel kicsit, akkor biztosra mehetsz, ha nem ereszt..Ha baj van, akkor meg orvos, 72 órás tabi.
óvszer mellé a megszakításos védekezés a srácnak nem lesz nagy élmény, azt most elmondom...
A fogamzásgátló sem nyújt 10%os védelmet, de ha ennyire félsz, várjatok még, irass tabit + óvszer....
Sosem értettem azokat, akik előre eltervezik, hogy mikor, hogy...
Az egy dolog az ember lánya tervezgeti az első alkalmat, én inkább azt nem értem, hogy miért parázol ennyire. Nyilván izgul az ember az első alakalommal, de ha ezt nem gyűröd le, akkor eléggé tönkreteszi a szexuális életedet, idővel a kapcsolatod is rámehet...
A kezetekre került előváladéktól naggggyon kicsi az esélye a terhességnek. Használjatok Durexet azokon van spermaölő. Hosszútávon pedig érdemes elgondolkoznod a tablettán. Óvszer mellett a megszakítás felesleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!