Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a tri-regol fogamzásgátló tablettát a menstruációm második napján veszem be először és egy hónapig óvszerrel is védekezünk, akkor a második hónapban már védettséget nyújt?
Régebben szedtem tri-regolt és tudom hogy a menstruációm első napján kell beszednem az első tablettát, de ma jött meg a menstruációm és nem irattam ki a tablettát az orvosommal (vasárnap révén ugyebár nem rendel). Ha holnap kiiratom és be is veszem, akkor a kérdésben leírtak alapján védett lennék? Illetve vehetek-e be két szemet egyszerre az elmaradt első nap miatt?
Nem szeretnék egy újabb hónapot várni a tablettával. Mivel aggódósak vagyunk a párommal, egy hónapig a tabletta mellett óvszerrel is védekeznénk és ha most várnék még egy hónapot, az két hónapot jelentene ahhoz, hogy óvszer nélkül szeretkezhessünk.
Vagyis ez azt jelenti, hogy a második napon is elkezdhetem szedni? A kigészítő védekezést egyébként is egy hónapig terveztük.
Bocsánat az értetlenkedésemért, csak biztosra szeretnék menni.
Kimaradni úgy tud tabletta, ha már szeded. Te még nem szeded, vagyis hülyeség bevenni két szemet, mivel nincs szó kimaradásról!
Szedd akkor el a második napján a vérzésednek és utána még 1 hétig kell kiegészítő védekezés. De ha te attól biztosabbnak érzed, akkor használjatok gumit az egész levél alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!