Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm lehet terhes?
1 hete késik neki, nem feküdtünk még le. volt rá példa hogy bedugtam a makkom neki csak egy picit, hogy érezze milyen, aztan ki is húztam, de az se volt sok idő, legfeljebb néhány másodperc. de az még régebben volt, 2-3 hete. szűz még. és én is. nagyon bevagyunk parázva. segítsek légyszi.
18/f
# 11
Bármelyik drogériában is tudtok venni gyógyszertár helyett. Nyugodtan választhatjátok a legolcsóbbat 5-600 forintért, ugyanolyan elven működnek.
Reggeli vizeletből érdemes tesztelni, ami töményebb, így a HCG hormon (aminek a kimutatásán alapulnak ezek a tesztek) koncentrációja is magasabb benne, de egy hét késésnél már ennek sincs nagy jelentősége.
# 12
Erre a "termékeny időszakra" ne hagyatkozzatok soha, ha nem tudnátok örülni egy meglepetés babának, mert egyrészt a menstruációs ciklus nem svájci óramű, bármikor lehet különféle okokból napokkal előbb vagy később egy nő peteérése még akkor is, ha alapvetően szabályos, rendszeres a ciklusa, másrészt bármikor lehet egy un. spontán ovulációja, - ha kis eséllyel, de akár még a menstruáció alatt is, - nem véletlenül mondják a nőgyógyászok, hogy a babák a legváratlanabb időpontokban is képesek megfoganni.
Azt nektek kell tudni, hogy megér-e nektek ekkora kockázatot a dolog.
(Nekem szült egy osztálytársam annak idején pár hónappal az érettségi előtt - nekik életük első, és egyben védekezés nélküli szeretkezéséből fogant a kisfiuk. A legjobb barátnőm kislánya meg megszakított közösülés mellett fogant, csak ők akkor már 26/28 évesek voltak, és házasok.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!