Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » 5 napja szedek Dienille fog....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

5 napja szedek Dienille fog. Gátlót. Hányingerem van sokszor. Ez a tabletáttól van?

Figyelt kérdés
2010. márc. 25. 15:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Az első 1-2 hónapban bármi előfordulhat, ha később is tapasztalsz bármi ilyet, akkor orvos. Addig meg kitartás, szerintem el fog múlni. Nekem is az első hetek voltak rosszak, de azóta minden rendben.
2010. márc. 25. 16:18
 12/13 anonim ***** válasza:

Igen.

Az első hétben én rendesen hánytam is tőle és a dokim is megerősítette,h attól van + betegtájékoztató.

Az volt a szerencse,h este vettem be és reggel hánytam,így biztosan felszívódott.Már szerencsére elmúlt,sztem neked is el fog,ha hozzászokik a szervezeted.Mindenesetre addig ha hánynod kell,figyelj arra,h felszívódhatott-e a tabletta,mert ha azt is kihányod,akkor addig védekezzetek máshogy is (óvszer)

2010. márc. 25. 17:48
 13/13 anonim ***** válasza:

Én is Dienille-t szedek, 2 hónapja, és nem votl tőle hányingerem.:)

Az első 3 hónapban belefér, utána már szerintem célszerű szólni a nőgyógyásznak.

2010. márc. 26. 14:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!