Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Nekem kiadják a 72órás tabit?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekem kiadják a 72órás tabit?

Figyelt kérdés

15éves vagyok..tudom hülye voltam de a barátom cserben hagyott...és tegnap történt szal még megtudom venni..ma összeszedtem a pénzt nehezen(7000Ft-ot szedtem össze ma)

na és ha bemegyek nekem kiadják?

vagy nem:S

nem akarok semmiképp szólni a szüleimnek és senkim, sincs akibeen megbízok és elmúlt 18..

15/L

2010. márc. 25. 14:00
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
44%
TE MEG 1 BAF'ASZ utolsó
2010. márc. 25. 15:57
 22/31 anonim ***** válasza:

Hétfön volt felvilágositó óra a suliban aztmondták hogy idézem"ha este hajnali 2kor nemvédekeztek nemkell azonnal gyogyszertárba rohanni,reggel felöltöztök elmentek a gyogyszertárba megveszitek a gyogyszert beveszed és rá 12 órára a másikat." Egyébként meg jó hogy itt olvasgatod a kérdéseket amikor már kb 20 gyogyszertárba is elmehettél volna v esetleg nögyógyászhoz.

Valahogy nekem nem az lenne az elsö gondolatom hogy kiírom ezt kérdésnek hanem futok a gyógyszertárba ha pedig nem adják ki a nögyógyászhoz. Megtudja anyukád? Gondolom nefog örülni, de biztos jobb ez mint egy gyerek tizenévesen. Abortusz pedig 30ezer és az lelkileg is megterhelö. Gyilkos pedig ne legyél. De te tudod ......

2010. márc. 25. 16:02
 23/31 A kérdező kommentje:
már elmentem ahogy kiírtam a kérdést és kiadták azt mondta a nő h vényköteles de inkább kiadja mint vmi baj legyen..már bevettem csak most meg szédülök meg alig látok:S
2010. márc. 25. 16:04
 24/31 anonim ***** válasza:
Anyádnak nem ártana szólni, mégis csak egyjó adag hormonról van szó. Rengetegről. Fel se fogod, mit csinálsz.
2010. márc. 25. 16:23
 25/31 anonim ***** válasza:
15:00-ás nem gyanús hogy nem veled beszélgetek? b@szd le érezd jól magad hogy háhá hátha jól teherbe esik. ezt a gyógyszert azt veszi be akinek szüksége van rá, mindegy hogy 15 vagy 30. ahhoz meg semmi közöd hogy hogyan fogom nevelni a gyerekeimet, valószínűleg megértőbben mint te.
2010. márc. 25. 18:14
 26/31 A kérdező kommentje:

18:14 sztem igazad van:)

pl az én szüleim is ilyenek..nem értenék meg és sztem nem is segítenének rajtam:S

köszönöm a válaszokat:)

már megvettem és bevettem még hnap kell a másikat is kb olyan 8körül..

2010. márc. 25. 18:28
 27/31 anonim ***** válasza:
Nem 12 óra múlva kell a másikat? Ezek szerint 20 órakkor vetted be? Még nincs is annyi.
2010. márc. 25. 18:36
 28/31 anonim ***** válasza:
12 ora mulva kell a masikat. ne cseszd el, milyen tablettat adtak? amugy miért nem védekeztetek? ezentul védekezzetek!!!!
2010. márc. 25. 18:49
 29/31 A kérdező kommentje:

nem most 16:00 körül vettem be:)

csak most elírtam és nagyon köszönöm a tanácsokat és a segítséget:)

2010. márc. 25. 18:55
 30/31 anonim ***** válasza:
Hát akkor hajnali 4kor kell bevenni a másikat. Azért az a 4 óra sokat számít (4 és 8 óra között)
2010. márc. 25. 19:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!