Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Nekem kiadják a 72órás tabit?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekem kiadják a 72órás tabit?

Figyelt kérdés

15éves vagyok..tudom hülye voltam de a barátom cserben hagyott...és tegnap történt szal még megtudom venni..ma összeszedtem a pénzt nehezen(7000Ft-ot szedtem össze ma)

na és ha bemegyek nekem kiadják?

vagy nem:S

nem akarok semmiképp szólni a szüleimnek és senkim, sincs akibeen megbízok és elmúlt 18..

15/L

2010. márc. 25. 14:00
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
44%
igen
2010. márc. 25. 14:02
 2/31 anonim ***** válasza:
44%

Elvileg receptköteles, de neked nincs más választásod, adj elő valami nagyon megható story-t és kiadják. Lényegében a gyógyszerész érdeke is hogy eladja a termékét

22F

2010. márc. 25. 14:03
 3/31 nicol90 ***** válasza:
100%

Szia!

Először is menj el a nőgyógyászhoz és ő majd felírja neked receptre mert vényköteles és csak úgy nem fogják kiadni mert nagy adag hormon van benne!

2010. márc. 25. 14:03
 4/31 anonim ***** válasza:
100%

A lényeg hogy MÉG MA cselekedj!

(2. voltam)

22F

2010. márc. 25. 14:04
 5/31 anonim ***** válasza:
100%
Menj el nőgyógyászhoz!
2010. márc. 25. 14:04
 6/31 A kérdező kommentje:

de nemértitek h nem egyek nődoki hoz akk anyunak úgyis szólnak és nem akarom:S

bocsi h iylen izé vagyok de senkirew se számíthatok és ideges vagyo kalig tudtma összeszedn ia pénzt erre msot nincs aki megvegye:S

a barátom meg 1szemét azt mondta nemérdekli oldjam meg:@

2010. márc. 25. 14:08
 7/31 anonim ***** válasza:

ha fejre állsz és tovább hisztizel se fognak kiadni egy RECEPT KÖTELES GYÓGYSZERT a két szép szemedért. ha elmúltál 18 éves, ha nem. akkor adják ki ha azt felírja neked egy orvos. ha nagylány vagy védekezés nélkül dugni ilyen mocsok pasikkal (talán ha vártál volna és jobban megismerted volna...) akkor legyél nagylány elmenni a tini ambulanciára ahol felírják neked a gyógyszert. méghozzá minél hamarabb, mert ha letelik a 72 óra, akkor már mindegy lesz.

20.L

2010. márc. 25. 14:13
 8/31 anonim ***** válasza:
83%
na figyelj csak ide! ha arra volt eszed hogy védekezés nélkül hancúrozz ráadásul mint mondtad még szemét is a srác, hát vállald a következményét. ennyi. mit tudsz csinálni? inkább leszel terhes? mert neked fú de kellemetlen ha a szüleid megtudják.... dugni nem volt kellemetlen igaz? gondolkodtál volna mielőtt hülyeségeket csinálsz....nad e majd felnősz egyszer
2010. márc. 25. 14:14
 9/31 anonim ***** válasza:
100%
VÉNYKÖTELES gyógyszer, NEM ADJÁK KI RECEPT NÉKÜL HA FEJEN ÁLLSZ SE! tudodmit,? most! menj el háziorvoshoz, mondd el mia szitu, s elmondja hova menj, lehet h ő felirja. modod, h ne szoljon anyudnak és NEM FOG!. midnen percben csökken az esélyed..
2010. márc. 25. 14:15
 10/31 anonim ***** válasza:

Nem akarok én itt senkit ijesztgetni, de egy régi barátnőm kb. a 27. órában vette meg és terhes lett. Szomorú mód elvetette...akkor volt 16.

26/N

2010. márc. 25. 14:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!