Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Escapelle tablettától előfordu...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Escapelle tablettától előfordulhat e hízás? Tapasztalatokat kérnék!

Figyelt kérdés
2010. márc. 25. 13:21
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Szia!

Én annyit tapasztaltam,hogy a melleim hirtelen nagyobbak lettek,gondolom a sok hormon hatására,elviselhetetlen fájdalmat is okozott a feszülésük,de ez pár napig tartott csak,azóta az eredeti állapotba álltak vissza.

Viszont az arcomon megjelent pár pattanás,de az is 3-4 napig tartott,és el is múltak.

2010. márc. 25. 13:45
 12/18 A kérdező kommentje:

a pattanás nekemis megjelent.de nem gond, mivel kozmetikus vagyok :)

az a rossz hogy olyan puffadás érzet van rajtam azóta...

2010. márc. 25. 13:46
 13/18 anonim ***** válasza:
Ez is hamar elfog múlni,én is éreztem ilyet és a fent említetteket.1 dekát nem híztam.Egyedül a ciklusomban okozott némi nagyobb zavart,de az is helyre áll majd.
2010. márc. 25. 13:53
 14/18 A kérdező kommentje:
13 napja vettem be a gyógyszert, 12. napra jött meg a mensim,és most érzek puffadás érzetet, hát remélem hamar elmúlik.mert igen rossz érzés.
2010. márc. 25. 13:54
 15/18 anonim ***** válasza:
ne izgulj. nem lesz semmi bajod.
2010. márc. 25. 14:52
 16/18 anonim válasza:

Én híztam tőle kb 2-3 kg-t, eléggé ki is akadtam. És elég valószínű hogy attól volt, mert ugyanannyit ettem/sportoltam mint addig, úgy mástól nem lehetett.

Nekem is megjelentek pattanások rajtam, de az hamar elmúlik.

Ezeken kívűl semmilyen más rossz tünete nem volt :)

2010. ápr. 1. 05:33
 17/18 anonim válasza:
Én is híztam tőle 1-2 kg-ot, és a pattanások az arcomon nem nagyon múlnak el, pedig már vagy 1 hónapja, hogy bevettem. Puffadás is jelentkezett nálam, meg barnás vérezgetés...szóval szinte minden tünet...remélem helyrebillenek.:)
2012. jún. 1. 21:57
 18/18 anonim válasza:
10 napja vettem be az Escapelle tablettát, az eset után 2 órával. 3 napig olyan fáradt voltam, mint akit agyonvertek, napközben többször is elszundítottam a legváratlanabb helyeken :D. Azóta folyamatos puffadás érzésem van, sosem volt szorulásom, de mióta bevettem a tabit... jajj. alig bírok kakilni. 3 kg. súlytöbblet, pedig az életmódom nem változott. Az arcomon pár napja pattanások jelentek meg, pedig kamaszkorom óta nem találkoztam velük, most 37 évesen, újra pattanásokat kezelgetek. Azt hiszem nálam teljesen bezavart ez a hormonbomba, vérzésem még nem volt, bízom benne, hogy ezek a tünetek azt jelentik, h. hatni fog a tabletta.
2013. márc. 17. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!