Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mitől lehet? Mit lehet vele csinálni? :S
Figyelt kérdés
Fogamzásgátlóval védekezünk a barátommal ,és szeretkezés után, amikor ugye ki kell jönnie, annak ami bekerült,törcsit teszek magam alá,és mikor kimegyek kitörölni meg rendbeszedni magam, mindig csíp.Miért van ez,mit lehet vele kezdeni?Elég kellemetlen.
A válaszokat előre is köszönöm!
2010. márc. 24. 19:37
1/6 Andrewka válasza:
Kidörzsölődsz, nem vagy elég nedves. Vagy valami gomba
2/6 anonim válasza:
gomba vagy valamilyen fertőzés, menj vele dokihoz.
3/6 anonim válasza:
Nem feltétlenül gomba, mert az folyással és erős viszketéssel jár. Ha ilyen tüneteid nincsenek, akkor ajánlom figyelmedbe a Gynoflor vagy a Génia 92 nevű hüvelykúpot. Természetes tejsavbaktériumokat tartalmaznak, amiket a hüvely (egészséges állapotban lévő) flórája is. Ez azonban nem jelenti azt, hogy beteg vagy, csupán ez az egyensúly felborult. Ehhez hozzájárul a fogamzásgátló, és az ondó lúgos kémhatása.(A hüvelyé savas.) Ez borítja fel 1 picit. Próbáld ki, lehet, hogy használ, ha azonban súlyosbodik, vagy folyásod van, irány a nőgyógyász. (Velem is volt már ilyen, Lindynette 20-at szedek.)
4/6 A kérdező kommentje:
De igazándiból belül nem érzem annyira inkább kívül.
Az eddigieknek köszi a válaszokat!
2010. márc. 24. 20:07
5/6 anonim válasza:
Tudom, én is ott éreztem inkább. Mondom, megpróbálni megpróbálhatod, ártani nem fog. :) 19:56-os voltam.
6/6 anonim válasza:
Nem tudom, nekemis kicsit húzódni szokott, én utána zuhanyozni szoktam, intim lemosóval lemosom, és annak olyan állaga van, hogy helyreállítja az egész PH értékét, és utána elmúlik a kellemetlen érzés..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!