Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ez mitől lehetett?
Figyelt kérdés
Múlthét csütörtökön kezdtem a fogamzásgátló szedését, múlthéten szerdán jött meg, de akkor nem volt olyan erős elég gyenge vérzésem volt és azt mondta az orvosom, hogy ha gyenge vérzésem lesz akkor második nap kezdjem el szedni a gyógyszert, ez így is lett és szombatra már elállt a vérzés. Azt mondta a dokim, h ha abbamaradt a vérzésem akkor már mehet a sex is gumi nélkül, ma együtt voltunk a barátommal, de elmenni még nem ment el bennem azzal még gondoltam várjunk következő hónapig, és nem is tartott sokáig az együttlét, és rá 5perc múlva elkezdtem vérezni. (már majdnem egy éve élek szexuális életet, persze eddig mindig gumival csináltok és eddig egyszer sem volt ilyen, h véreztem volna utána) Lehetséges h felsértett valamit? Vagy mitől lehetett ez? Még mindig vérzek de csak nagyon minimálisan, de semmi hasfájásom nincs csak egyedül a kicsi vérzés. Köszönöm előre is a válaszokat. 18/L ( Lyndinette 20-at szedek)
2010. márc. 24. 19:15
1/6 anonim válasza:
Szia! Én is Lindynette 20-at szedek. Szerintem nincsen semmi bajod. Attól is lehetett, hogy most kezdted el szedni a gyógyszert, és ilyenkor még előfordulhat vérzés a hormonok miatt. A másik ok, hogy a Lindynette alacsony hormontartalmú, és ez okozza a vérzést.( Ha mensi után ismét elkezded szedni az első pár szemet- így emelkedik ismét a hormonszinted.) Ha továbbra is fennállna a vérzés, vagy alhasi fájdalmakkal társulna, akkor ajánlom az orvost.
2010. márc. 24. 19:25
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
És neked bevált ez a gyógyszer? Mármint kellemetlen mellékhatások nem jelentkeztek? De már védve vagyok nem? Szóval most h gumi nélkül csináltuk(nem ment el bennem), nem kell amiatt aggódnom, h esetleg teherbe eshettem?!
Csak mert több helyen is olvastam most, h azok az igazán védettek akik első nap kezdték el szedni, én második nap kezdtem el az enyhe vérzés miatt, de az orvosom azt mondta h ha elmúlt a vérzés csinálhatjuk gumi nélkül, de most így kicsit megijedtem :S
2010. márc. 24. 19:29
3/6 anonim válasza:
Nagyon szívesen!:)
Nekem teljesen bevált, nincs mellékhatása sem, a mensim rövid lett, és nem görcsölök, nem is híztam :) Ha az első napon kezdted el( vagyis akkor az erős napodon) akkor már védve vagy. Pláne ha az orvos azt mondta.:) Én is első napon kezdtem, de én félős vagyok, és 1 hónapig még gumiztunk :S Biztos, hogy nem vagy terhes( nem is lehetsz, ha rendesen szedted :) ) főleg ha el sem ment benned.
2010. márc. 24. 19:33
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm még egyszer :) megnyugodtam :) uh remélem akkor az én hasi görcsöm is enyhülni fog, még jobb lenne ha el is múlna :) Te mióta szeded? :)
2010. márc. 24. 20:00
5/6 anonim válasza:
Szívesen még egyszer :) Háát...az én hasi görcseim nagyon súlyosak voltak már, sírtam is, meg csomószor hánytam annyira görcsöltem :( Cataflamot szedtem rá, de már az sem hatott, pedig az bikaerős. Miután beszedtem az első levelet, már akkor csökkent, de a 2. levél után már alig görcsölt, most is olyan. Épp, hogy érzem, hogy megjön, és kész. Neked is csökkenteni fogja :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!