Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy csinaljam hogy ne lankadjon le ovszer felhuzasakor?
Barátomnak is lelankadt az óvszertől de én úgy oldottam meg hogy előjátékkal. Elkezdtem nyalogatni, szopni közbe kibontottam de nem hagytam abba aztán gyorsan felhelyeztem és mivel általába már olyan nedves vagyok, hogy csak na ilyenkor gyors ráülök aztán mehet a dolog:)) onnantól kezdve nem lankad le. Bár ezt múlt időbe kellett volna írnom mer már gyógyszerezek.
Szóval a barátnődnek kéne ebbe segítenie
Nálunk is ez volt még óvszereztünk, az az oka, hogy, ha 1x lelankadt... rástresszelsz és emiatt nem fog menni. Nálunk is ez volt... addig még nem váltottunk tablettára. 1x egy hónapig ment ez... annyira szarul éreztem magam. Persze Ő nyugtatott. Szóval pszichés az egész.. én már azt hittem, hogy valami baj van a műszerrel.
Amit az előzőek írtak le fogadd meg! Barátnőd segítsen!
Előző vagyok, szóval ha 1x lelankadt mikor felrakod a következőnél is aggódni fogsz... és elkezdődik a végtelennek tűnő körmozgás. Nálunk ami segített hosszú előjáték és lehet hülyén hangzik de mécsesek, semmi lámpa. Meg nálunk mindig megy zene. De a mécses segített, mert megnyugtatott engem igazából.
Bocs reggel van, remélem segítettem! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!