Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
OreoCsajszii kérdése:
Ahhoz, hogy ne legyek terhes elég az óvszer?
Figyelt kérdés
2015. dec. 23. 14:20
1/7 anonim válasza:
Én bele dugtam az ujjamat és terhes lett, vigyázni kell.
2/7 anonim válasza:
Ha nem szakad ki,akkor igen :D Ha még óvszerrel sem megy el benned a pasi,akkor végképp elég(lehet).Szedhetsz fogamzásgátlót is,ha nagyon aggódsz.
3/7 anonim válasza:
Nem elég az óvszer, használni is kell
4/7 anonim válasza:
Ha óvszert használtok, nem kell még ki is húzni élvezés előtt.
Mi barátommal egy év alatt kb 150 db Lifestylet használtunk el, sose húzta ki, nem lettem terhes. Egy se szakadt ki, sose volt gond vele.
19L
5/7 anonim válasza:
Az is elég ha popsiba élvez a srác;)
6/7 Kapafej válasza:
Mindenkinek gratulálok aki nem lett terhes!
Ahhoz hogy terhes legyél a petesejtnek és a spermiumnak kell találkozni! Spermium mindenhol előfordulhat a szeretkezés során, tehát már az előváladékban is. Így bekerülhet az ujjaddal, a hímvesszővel és bizony a gumi"hátán" is ha felhúzáskor, már a kezeden volt!
7/7 anonim válasza:
Ha jol hasznaljatok igen. Nekem nem volt gond. Sosem szakadt el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!