Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
GRAVI-HCG tesztet vettem rajta van hogy: 3 perc múlva de legkésőbb 5 per múlva olvassa le az eredményt.2 csíkom lett de 5 percig semmi sem volt.40 perc mulva meglett a 2. is nem értem lehet hogy nem vagyok terhes?
Figyelt kérdés
Mert az 5. percben sem mutatott semmit amikor kiakartam dobni akkor láttma meg a halvány másik csíkot a teszt részén.
Lehetséges hogy később mutatta ki vagy szigorúan 5 perc után már nemérvényes és akkor miért mutatta ki 40 perc múlva ..... ?
2010. márc. 23. 18:42
11/11 anonim válasza:
Nagyon szívesen :) Nem bírom ki jó tanács nélkül: Figyelj, te vagy az első barátnője, akit nem csal meg, és 23 éves. Ne legyél ebben ennyire biztos :( Persze nem állítom, hogy ne bízz benne, de azért gondold át mindig még egyszer. Én őszintén remélem, hogy ebben viszont nincs igazam, de ha sok nőt megcsalt akkor benne lehet a pakliban, bár létezik változás. Én már ezt egyszer megjártam úgymond :( Bár nálam kicsit más volt a szituáció :(:( Nekem ő volt a minden, és akkor egyszer csak lelépett egy másik nővel, szó nélkül, a telefont sem vette fel, nem reagált ha hozzászóltam :( Ez már évekkel ezelőtt történt, de még mindig rosszul esik. Hittem, hogy majd velem más lesz, de nem változott. Pedig egy 30 év feletti emberről van szó, akinek már volt is felesége. Azt hittem komolyabb, iszonyatos nagyot tévedtem :( Te nyisd ki jól a szemed, senkinek sem kívánom azt az érzést, amit akkor éreztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!