Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhessegre esely van?
Figyelt kérdés
Gyogyszer szunetet nem tartok mert menstruacio alatt is egyutt vagyunk a parommal.de mindig idobe megjott.most azonban kb 3napja kesik.1alkalom volt hogy nem vettem be a tablettat de a baratom nem ment el belem,kihuzta mint mindig.elovaladektol esetleg lehet valami bajom?(3-4honapja szedem a gyogyszert)2015. dec. 17. 13:41
1/4 A kérdező kommentje:
5napja kesik most szamoltam ki.
2015. dec. 17. 13:43
2/4 anonim válasza:
Szünetet kötelező tartani , ezt az orvos is elmondta szerintem . Nem hiszem hogy terhes vagy inkább ez hogy szünet nélkül szeded a gyógyszert , azt a 5-7 napot ki bírod hogy nem szeded és a menszesz közbe alapból kicsi az esély a terheségnek , meg ilyen kis időn keresztül ugyanúgy véd a gyógyszer.De nem értem minek írnak fel kis 15 éveseknek gyógyszert akiknek ennyi esze van hogy szünet nélkül szedi kockázata is lehet , nektek még ott van a gumi azzal védekezettek.
3/4 anonim válasza:
Minden fogamzásgátló módszert az előírások szerint kell alkalmazni. Ebben a gyógyszer is benne van. Ezekben a készítményekben hormon van, a hormonok aktuális alakulása befolyásolja a ciklust. Ha nem megfelelően szeded, akkor ne csodálkozz, ha a szervezeted megbolondult egy kicsit. Tessék elmenni a nőgyógyászhoz és álvenni vele, mit lehet, mit nem és ha már ott vagy egy vizsgálat sem árt, mert a kiesett menszesz nem csak terhességet, de különböző betegségeket is jelölhet. Jobb pontosabb képet kapni, mint utólag meglepődni.
4/4 anonim válasza:
A 7 napos szünet azért van hogy megtudjon jönni a menstruációd..ha folyamatosan szeded az amúgy is felborult hormonháztartásod megzavarodik........kb nem lehet gyereked mire akarsz ha nem szeded rendesen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!