Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehetek terhes? Vagy az is...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetek terhes? Vagy az is lehet h csak vmi gyomorrontas?

Figyelt kérdés
Marcius 2.an jott meg a havim. Ra egy hetre volt szex de azelott kb 2-3 nappal vegeztem.Vedekeztunk de nem tudom... ma nagyon hanyingerem volt es fajt a hasam.:S
2010. márc. 23. 15:14
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha védekeztetek akkor semmi baj nem lehet.
2010. márc. 23. 15:14
 2/7 anonim ***** válasza:
terhes vagy
2010. márc. 23. 15:20
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha itt ilyen kérdést teszel fel, akkor garantáltan tehhes vagy. De ha netán mégsem lennél az, akkor a legjobb helyre jöttél kérdezni, mert segítünk rajtad.
2010. márc. 23. 15:22
 4/7 anonim ***** válasza:

Ha terhes is lennél, ennyi idő alatt semmiképpen nem éreznéd a tüneteket.

Nézz csak be a teherbeesés témakörbe. Azok az anyukák akiknek egyáltalán okozott rosszullétet a várandóság, a 90%-uk csak a 6. hét környékén kezdte megérezni.

2010. márc. 23. 15:29
 5/7 anonim válasza:

mivel vagy kivel végeztél 2-3 nappal azelőtt?

xd

szerintem megetted..azért fáj a hasad.

2010. márc. 23. 16:28
 6/7 anonim ***** válasza:
dehogy is!!! Hányinger nincs ilyen korán az kb 2. hónapban érezhető!!! am lehet azért van mert stresszelsz!! nekem is volt ilyen nyugih!!! ha védekeztetek nincs gááz:)!!!
2010. márc. 23. 19:46
 7/7 ediZeJ ***** válasza:
terhes vagy
2010. ápr. 7. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!