Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Véleményetek szerint, ez...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Véleményetek szerint, ez okozhat gondot?

Figyelt kérdés

A barátom megfogta a péniszét, majd én a saját kezemmel megtöröltem az ujjait (nem éreztem túl nedvesnek de mindig végighúzom az ujjain a kezem, hogy spermás-e) és aztán megujjazott.

Óvszerrel védekezünk, (nem szakadt még ki, hiszen mindig megnyomjuk, és nem szivátgott még.), az 5 napos menstruációm óta hányingerem van, fáj a gyomrom, fáj az alhasam és a 14. naptól a melleim is fájnak. A 11-12.napon bőséges átlátszó folyásom volt. Köszönöm szépen mindenkinek, aki szíveskedik válaszolni. Egy 18 éves lány.

2015. dec. 15. 21:14
 1/10 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem mondani, hogy jelenleg van hányingeres-hasmenéses vírus is.
2015. dec. 15. 21:22
 2/10 anonim ***** válasza:
Drágám, és itt most mi okozhat gondot? A terhesség jelei amúgy sem jelentkeznek ilyen korán. Megválaszoltad magadnak is, hányásos hasmenéses vírus van. Nem csoda hogy fáj a hasad és hányingered van. Igyál normaflort, diétázz, pihenj...
2015. dec. 15. 21:25
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszodat, és, hogy nem szóltál le!
2015. dec. 15. 21:37
 4/10 A kérdező kommentje:
Ez a menstruációm előtt 2 héttel történt. Kb 3 héttel ezelőtt.
2015. dec. 15. 21:37
 5/10 A kérdező kommentje:
4* bocsánat
2015. dec. 15. 21:38
 6/10 anonim ***** válasza:
Ha 4 héttel ezelőtt volt, akkor már a teszt is nagy valószínűséggel kimutatja. Vegyél egyet, végezd el, aztán megnyugszol.
2015. dec. 16. 06:01
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Belegondolva, én nem tudok olyan esetet, ami miatt idegeskednem/paráznom kellene.
2015. dec. 16. 06:05
 8/10 A kérdező kommentje:
Ma hasmenésem is volt egyszer, aztán visszajött a hányinger. A méhem körüli rész, már nem igen fáj. Csak ezek a rosszullétek, kajaundorok aggasztanak.
2015. dec. 16. 20:50
 9/10 A kérdező kommentje:

Csináltam.

[link]

2015. dec. 21. 15:01
 10/10 A kérdező kommentje:
Megjött.
2015. dec. 29. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!