Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Novynette fogamzásgátlótól valakinek nőtt a melle? és egyébb jó hatások?
nekem nőtt a mellem egy picit.hízni nem hízok szerencsére de sokat is mozgok(hastánc).
kevesebb lett a menzim mennyisége,viszont a hasam továbbra is görcsöl és nem enyhíti a menstruációs panaszaim:(az első három levél szedésekor még nem volt hozzászokva a szervezetem,sokat szédültem,hányingerem,migrénem volt.de mostmár nincsenek ilyen tünetetim.
Te szeded ezt a fogamzásgátlót vagy a barátnőd, és az ő mellei nőttek tőle!?
A tabletta mindenkinek máshogy hat a szervezetére!Van akinek igy van akinek ugy, hiába ugyanaz a tabletta! Egyébként tapasztalataim szerint a mellek nem nőnek meg, csak megduzzadnak a bevitt mesterséges hormonok miatt, és amint a szervezedet hozzááll a a hormonok mennyiségéhez a cicik szépen lassan visszaállnak arra a nagyságra amit a természet adott! Jelenleg a világon nem létezik semmi olyan dolog,gyógyszer,tabletta (kivétel a szilikon) amivel megnőhetnek a mellek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!