Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Melyik fogamzásgátló tabit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik fogamzásgátló tabit szeded, ha pajzsmirigyalulműködésed van?

Figyelt kérdés
Szabad egyáltalán tabit szedni? Nektek mit mond az endokrinológus és a nőgyógyász?
2010. márc. 23. 13:22
 1/7 anonim ***** válasza:
Szedjél gyógyszert a pajzsmirigyre, aztán vizsgáltass TSH-t rendszeresen. Szabad szedni ugyanúgy, csak a jóddal (sóval) vigyázz...
2010. márc. 23. 13:26
 2/7 anonim ***** válasza:
na te is jó helyen keresgélsz válaszokat. ez egy netes portál. sztem inkább menj el az orvosodhoz és neki tedd fel a kérdéseket. ő jobban fogja tudni mint ezen az oldalon bárki is.
2010. márc. 23. 15:03
 3/7 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó hozzászóló! Járok orvoshoz, bár most váltok dokit, mert a mostani egy szemét, meg se hallgatja az embert, szarik rá,hogy hogy érzed magad. Csak annyit tud mondani,hogy szedd a gyógyszert és gyere fél év múlva. Ennyit magamtól is tudok. Egy másik orvost megkérdeztem, ő azt mondta, lehet szedni fogamzásgátlót. Szedtem is egy ideig. Érdekelne mások tapasztalata. A gyógyszerem tájékoztatójában ott van egyébként, hogy hormonális fogamzásgátlóval gyógyszerkölcsönhatás léphet fel....
2010. márc. 23. 15:12
 4/7 A kérdező kommentje:
Én egyébként ezeket a tabikat szedtem: Yasminelle, Milligest,Lindynette 20 (utóbbi jött be legkevésbé).
2010. márc. 23. 15:16
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia! én mindkét dokinak szólok mindig, hogy pajzsmirigyem nem jó/ill hogy melyik fogamzásgátlót szedem.

egyébként meg tényleg lesz@rják, hogy mi van.

Amúgy Triregolt és yadint szedtem, utóbbi nem jött be.

2010. márc. 28. 09:38
 6/7 anonim ***** válasza:

Én a helyedben nem szednék tabit. Úgy tudom,pajzsmirigyrendellenességben ellenjavallt. De én nem vagyok orvos,csak egy egészségügyi főiskolás...:)

Én nem szednék mindenesetre addig,míg nem találok egy lelkiismeretes orvost,aki tényleg megmondja a frankót hogy akkor most mi legyen. Kereshetsz itt az oldalon is,szoktak ajánlani jó dokikat...

2010. márc. 29. 14:31
 7/7 A kérdező kommentje:

Kérdeztem már itt, de még senki nem tudott ajánlani jó endokrinológust, persze nem adom fel. :-)

A tabi lenne a legjobb védekezés nekem, mert a spiráltól nagyon idegenkedem, az óvszert meg a párom utálja és néha el is szakad. Hát ez van. Egyébként eddig nekem azt mondták, hogy szedhetek tabit.

2010. márc. 29. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!