Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ha a barátommal mindennap...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a barátommal mindennap lefekszek és mindennap belém engedi de szedek fogamzásgátlót akkor mennyi az esélye hogy teherbe esek?

Figyelt kérdés
2015. dec. 9. 07:00
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

#9e-s.. végre valaki!

Így van, nem leszel terhes nyugodj meg. Viszont hogy mindennap beléd élvez, a hüvelyflórád valóban fel fog borulni!

2015. dec. 9. 13:58
 12/20 anonim ***** válasza:
Oké. Valamit valamiért.
2015. dec. 9. 14:15
 13/20 A kérdező kommentje:

Pontosan szedem 12 hónapja

20L

2015. dec. 9. 16:38
 14/20 A kérdező kommentje:
#9-s válaszoló persze nem fog mindennap belém élvezni csak fel tettem egy olyan kérdést hogy mi lenne HA mindennap belém élvezne el..köszönöm szépen a válaszokat :)
2015. dec. 9. 16:43
 15/20 anonim ***** válasza:
7-es vagyok, köszönöm, hogy a kiírásomból sokan megmozdultak, ezúton szeretném leírni és vitát nem kívánok nyítni, teherbe ejtettem, akkor vállalom! Sajnálom, hogy az abortusz sokaknak normális! :( Mindenre van Megoldás, csak ki kell tartani. 25 fiú vagyok!
2015. dec. 9. 16:57
 16/20 anonim ***** válasza:

Kérdező, nyaraláson egy héten keresztül minden nap 3-4 alkalommal belém élvezett barátom. Nem lesz semmi baj, a tabi erre való. Egy éve szedem.

19L

2015. dec. 9. 22:47
 17/20 anonim ***** válasza:

#7-15!

Ne is vitázzunk! Gyógyszerről volt szó! Nem abortuszról.

2015. dec. 10. 05:59
 18/20 anonim ***** válasza:

Hoppá, most tanultam valamit. Erről a hüvelyflóra-dologról nem tudtam, eddigi partnereimmel nem is volt gond, de most rendszeresen van visszatérő fertőzésem úgy, hogy mindketten ki lettünk kezelve. Akkor ezek szerint elég savasítani? Ki fogom próbálni! :)

(Amúgy a hormonális fogamzásgátlás a Pearl-indexe alapján valóban a legbiztonságosabb módszer, nagyon minimális a teherbeesés esélye.)

2015. dec. 10. 21:56
 19/20 anonim ***** válasza:
A savasítani dolgot ne szó szerint vedd. A hüvelyflóra természetes részét képező tejsav baktériumok csinálnak savas környezetet. Tehát ezeket a bacikat kell pótolni ha nem stimmel a dolog. Patikában egy halom hüvelyflóra visszaállító, pótló terméket lehet kapni. VagilactQ, stb. A patikus tud benne segíteni.
2015. dec. 10. 22:22
 20/20 anonim ***** válasza:
# 19: Persze, így értettem én is. :) Köszönöm a tippet, remélhetőleg ezzel sikerül megoldani a vissza- visszatérő fertőzés problémáját. :)
2015. dec. 10. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!