Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van okom aggódni?
Védekezés nélkül feküdtem le valakivel, de megszakítással "védekeztünk", tehát nem került a hüvelyembe sperma. Viszont nagyon aggódtam, hogy az előváladéktól teherbe eshetek, így a közösülést követő 50-52 órában egy Escapelle tablettát vettem be. Mivel nem volt a tájékoztatóban semmilyen erre vonatkozó információ, ezért nem akartam éhgyomorra bevenni, így közvetlen előtte ettem egy keveset. Semmilyen mellékhatás nem jelentkezett eddig (kb 10 órája vettem be), csupán kissé fáradékonyabb voltam tőle, de mivel keveset aludtam, így ez annak is betudható. Biztos lehetek benne, hogy nem lettem terhes? 2 hét múlva elvégzek egy tesztet is, de nem tudom mennyit szabadna késnie vagy korábban érkeznie a menstruációnak? Milyen biztos jelek utalhatnak a terhességre (pl korábbi vérzés, de mikor?). 28 napos a ciklusom, a legutóbbi menzeszem november 26-30-ig tartott, és december 5-én történt a "baleset". A következő menstruációm december 24-re várható. Az ovuláció pedig december 10-re. Érdemes aggódnom a terhesség miatt? Csakis az előváladék okozhatta, és a tablettát talán kicsit később vettem be, mint kellett volna.. Mennyire megbízható ez a gyógyszer?
Előre is köszönöm a válaszokat! :)
Elvileg az egyik leg megbízhatóbb kapszula. Nem baj hogy nem éhgyomorra szedted.
Az Escapelle bevételét követő első menstruáció rendszerint normális és a megszokott napon kezdődik, bár előfordulhat, hogy pár nappal később vagy korábban jelentkezik. Terhességi teszttel kell ellenőrizni, hogy tényleg fennáll-e a terhesség, ha "rendkívüli" vérzés jelentkezik, azaz a vártnál több mint 5 nappal később kezdődik a menstruáció, vagy ha feltételezi, hogy terhes lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!