Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Eseményutáni tabletta tényleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eseményutáni tabletta tényleg bevált, vagy van még okom aggódni?

Figyelt kérdés

Szóval az eset úgy történt, hogy lefeküdtünk, majd egy pici ideig bennem maradt - nem tudtam, hogy ő már megvolt - majd amikor kihúzta, és odanéztem, akkor a tövénél volt valami folyadék végigcsurogva, és nem tudtuk eldönteni, hogy ez én vagy ő voltam. Lehet, hogy csak én, de valószínűbbnek tartom hogy ő volt, és valószínűleg kétszer mehetett el, ugyanabba az óvszerbe. Én a menzeszem utolsó napjaimban voltam (7. nap), de úgy voltam vele, hogy kész nincs mese, esemény utánin tabletta, felírták, kiváltottam, bevettem. Nem voltam rosszul, csak a fejem fájt, de nem olyan durván, meg kicsit a hasam görcsölt, de nem vészesen.Ja, kb 1 órával az aktus után már bevettem a tablettát, vérzésem annyi volt, hogy befejeződött a menzeszem, több nem.

Viszont a napokban picit fájt a mellem, valószínűleg peteérés, csak a frász kerülget.

Meg tegnap a srác viccelődött velem, hogy a kutyák megérzik, ha valaki terhes, és a kutyusa nagyon bújt hozzám, de lehet, hogy szimplán csak megkedvelt, és ezért.

De mióta az a vicc elsült, jobban parázok, hogy mi van ha...?

Ha 28 napra jön meg, mint ahogy kéne, akkor 19-én jönne meg, ha meg úgy ahogy szokott a 40napos szerint (túl stresszes életet élek), akkor március vége.

Szerintetek?

21/L

2015. márc. 10. 09:36
 1/2 anonim ***** válasza:
Akkor tudod, hogy bevált,ha a bevétele után 14 nappal tesztelsz és az negatív lesz :)
2015. márc. 10. 10:02
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Volt rajta óvszer, és ha ki is folyt (hogyan, amikor a gumi rátapad? szerintem az te voltál), akkor se volt szerintem megfelelő a körülmény ahoz (nem belövellt, esetleg csak belefolyt), hogy meg tudjon termékenyíteni. Ráadásul peteérésed sincs (oké, van olyan, h egyszerre több is beérik), a spermiumok még ha beléd is kerültek, annyi napig nem élnek, mire peteérésed lesz. És mibdennek a tetejében vettél be esemény utánit. Szerintem csodák sorozata kellene ahoz, hogy ettől teherbe ess. Persze nem zárható ki 100%-ban, de megnyugodhatasz! :)

A kutya pedig csak kedvel :)

2015. márc. 10. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!