Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eseményutáni tabletta tényleg bevált, vagy van még okom aggódni?
Szóval az eset úgy történt, hogy lefeküdtünk, majd egy pici ideig bennem maradt - nem tudtam, hogy ő már megvolt - majd amikor kihúzta, és odanéztem, akkor a tövénél volt valami folyadék végigcsurogva, és nem tudtuk eldönteni, hogy ez én vagy ő voltam. Lehet, hogy csak én, de valószínűbbnek tartom hogy ő volt, és valószínűleg kétszer mehetett el, ugyanabba az óvszerbe. Én a menzeszem utolsó napjaimban voltam (7. nap), de úgy voltam vele, hogy kész nincs mese, esemény utánin tabletta, felírták, kiváltottam, bevettem. Nem voltam rosszul, csak a fejem fájt, de nem olyan durván, meg kicsit a hasam görcsölt, de nem vészesen.Ja, kb 1 órával az aktus után már bevettem a tablettát, vérzésem annyi volt, hogy befejeződött a menzeszem, több nem.
Viszont a napokban picit fájt a mellem, valószínűleg peteérés, csak a frász kerülget.
Meg tegnap a srác viccelődött velem, hogy a kutyák megérzik, ha valaki terhes, és a kutyusa nagyon bújt hozzám, de lehet, hogy szimplán csak megkedvelt, és ezért.
De mióta az a vicc elsült, jobban parázok, hogy mi van ha...?
Ha 28 napra jön meg, mint ahogy kéne, akkor 19-én jönne meg, ha meg úgy ahogy szokott a 40napos szerint (túl stresszes életet élek), akkor március vége.
Szerintetek?
21/L
Volt rajta óvszer, és ha ki is folyt (hogyan, amikor a gumi rátapad? szerintem az te voltál), akkor se volt szerintem megfelelő a körülmény ahoz (nem belövellt, esetleg csak belefolyt), hogy meg tudjon termékenyíteni. Ráadásul peteérésed sincs (oké, van olyan, h egyszerre több is beérik), a spermiumok még ha beléd is kerültek, annyi napig nem élnek, mire peteérésed lesz. És mibdennek a tetejében vettél be esemény utánit. Szerintem csodák sorozata kellene ahoz, hogy ettől teherbe ess. Persze nem zárható ki 100%-ban, de megnyugodhatasz! :)
A kutya pedig csak kedvel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!