Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » SOS! 44! Ez lehet terhesség?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SOS! 44! Ez lehet terhesség?

Figyelt kérdés
A barátommal lefeküdtünk védekeztünk gumival nem az első alkalom volt. Mikor befejeztük valami tejfehér anyag volt a nemi szerve mellett és az enyémnél is olyan volt. Megnéztük és nem szakadt át a gumi de akkor be voltam parázva. Eddig nem jött meg (21 napja) és nekem sose szokott pontos lenni és olyan furcsának találtam hogy most viszonylag időbe van.. Teherbe eshettem? Vagy csak feleslegesen félek?

2015. dec. 1. 19:25
 1/5 RRR ***** válasza:

nem valószínű,a te punci nedved és a gumi spermicid anyaga együttesen lehetett

nagyot élveztél

2015. dec. 1. 19:36
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2015. dec. 1. 19:41
 3/5 anonim ***** válasza:
Én is jártam már így, rémisztő, de ha a péniszét még kemény állpotban kihúzta és nem volt a gumin sem szakadás, akkor kizárt dolog. Nedv+síkosító ahogy az első írta.
2015. dec. 1. 20:17
 4/5 A kérdező kommentje:
hát remélem így van :D
2015. dec. 1. 20:30
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Az a tejfehér anyag a hüvelyváladékod volt, ami teljesen normális dolog! Nem mindig azonos a mennyisége, állaga, színe, szaga!
2015. dec. 1. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!