Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az a maszturbálás és mire jó?
Figyelt kérdés
értelmes válaszokat lécci.és azt is válaszoljátok meg hogy hogy kell csinálni2010. márc. 21. 16:58
11/23 anonim válasza:
neked meg nem való a barátnő,ha ilyeneket írsz.nagyajkad.... XD
12/23 anonim válasza:
nem neked való. és ha rosszul csinálod, örökre meglátszik az arcodon P ))))
13/23 anonim válasza:
hát végülis a nagyajkát is izgathatja pff xd jézusom
14/23 anonim válasza:
gyerekek! A csiklót kell izgatni nem a nagyajkakot!!! XD
15/23 anonim válasza:
azér jó, h olyan ír ide, aki a nagyajkakat akarja izgatni.. pfff... -.-
am meg valaki írta, h tollal... ha azt se tudja, h hogyan kell, meg mi az, akkor tollal nehogy megpróbálja...
simán ujjakkal jó lesz az ;)
16/23 A kérdező kommentje:
17vagyok am köszi a válaszokat.
2010. márc. 22. 15:07
17/23 A kérdező kommentje:
amugy mire jó??
2010. márc. 22. 15:08
18/23 anonim válasza:
Mire jó??? Ez komoly??? Próbáld ki s megtudod!!!!
19/23 anonim válasza:
ÚRISTEN! 17 vagy és nem tudod? Mi van itt... nekünk 12 éves korunkban már olyan előadásokat tartottak h hogy védekezzünk nem olyat ahol felvilágosítottak...pedig akkor már én pontosan tudtam nem mondtak újat....(nehogy k*rvának nézzetek szűz vagyok és még 1 darabig az is akarok maradni, csak sok mindent tudok...hát internet,magazinok,tv...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!