Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A maszturbálás nem gáz egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A maszturbálás nem gáz egy tartós kapcsolatban, ti milyen sürün csináljátok?

Figyelt kérdés
4éve van párom, komoly de nem is tudom hogy kezdődött miért az elmúlt fél évben elkezdtem maszturbálni kicsit rendszeresebben, mármint eleinte heti 1-2x mostanában meg már szinte 2-3naponta. Ez normális? És a baj h amióta ez van, a szexet nem tudom annyira élvezni a párommal. 24lány
2011. máj. 9. 17:32
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha a szexuális életetek sínyli meg, akkor ne tedd. Ennyi.
2011. máj. 9. 17:33
 2/6 anonim ***** válasza:
Ennek valami oka lehet. Nem elégit ki a szex? Ezt az okot kell megkeresni és megoldani. Ha nem menne a szexuális életed kárára, akkor nem lenne érdekes.
2011. máj. 9. 17:37
 3/6 anonim válasza:
Hát valami eltünt a szexuális életetekből ez kétségtelen. Ezt próbálod kompenzálni a masztival. Ha nem akarod hogy a kapcsolatod is rámenjen a dologra sürgössen dobd fel valamivel az együttléteiteket. Játszatok szerepjátékot vagy bármit amit eddig nem csináltatok mert ebböl csak gond lesz.
2011. máj. 9. 17:42
 4/6 A kérdező kommentje:
Mostanában sokszor előbb elmegy, vagy pont akkor váltunk pozíciót mikor épp elmennék, szóval már 2 hete csak úgy van szex, de én nem élvezem. Mit tegyek? próbáltam már tényleg sok mindent, beöltözni orálisan masszírozás, semmi nem jött be..
2011. máj. 9. 18:58
 5/6 anonim válasza:
Hát ami nekem nagyon bejött az a hosszú előjáték. A legjobb partnert akivel eddig voltam, legalább 1x vagy 2x eljutattam a csúcsra a tényleges aktus elött. Söt mivel nagyon be voltam indulva, nem volt ritka hogy 2x 3x elmentem a szex alatt férfi létemre pedig nem vagyok rá hajlamos igazán.
2011. máj. 9. 19:23
 6/6 anonim válasza:
Te jó ég...ti aztán tudtok tanácsokat adni.Hogy lehet az hogy senki nem irja azt,hogy BESZÉLJÉK MEG.. Ez elképzelhetetlen ugye?.. Érdekes..Alap dolog lenne hogy egy pár öszintén tud beszélni egymással,megtudják beszélni bármi probléma is van..akár a sulival,munkahyel,sexel kapcsolatban..ha normális a kapcsolat és normális a két ember is aki együtt van,akkor megbeszélik.Mond a párodnak hogy egy ideje nem elégülsz ki,hogy pont akkor vállt poziciót mikor te már majdnem elmentél és mond neki hogy figyeljen rád,ne legyen önző.. Ha ezek után sem változik a helyzet,akkor vagy egy önző bunkó,vagy nem szeret..és csak kihasznál a sexben,rád nem gondol.ennyi.
2011. máj. 10. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!