Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ki milyen fogamzásgátlót...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki milyen fogamzásgátlót szed? Főleg a 15-18évesek érdekelnének : ]

Figyelt kérdés
esetleg volt aki már többet próbált vagy ami nem vált be ? kinek milyen tapasztalatai voltak? mellékhatások ? köszi előre is :)
2010. márc. 20. 23:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
menj nőgyógyászhoz, ő megtudja állapítani hogy melyik neked a legjobb
2010. márc. 20. 23:31
 2/11 anonim ***** válasza:

Diane 35, semmi bajom tőle

17L

2010. márc. 20. 23:49
 3/11 anonim ***** válasza:

16 éves koromtól Lindynette20, majd váltás

19 évestől SAMBA

egyik sem jött be, abbahagyom végleg. fertőzések, libidocsökkenés, hüvelyszárazság

2010. márc. 21. 07:40
 4/11 anonim ***** válasza:

Yadine,elég drága de szerintem biztos.

Mellékhatások nem voltak/vannak.

De ezek személytől függőek.

2010. márc. 21. 10:23
 5/11 anonim ***** válasza:
Diane 35-öt és semmi mellékhatást nem tapasztaltam max annyit h feljött 4-5 kilo, most fogok gyógyszert váltani18/L
2010. márc. 21. 10:42
 6/11 anonim ***** válasza:

Diane 35. Az elején volt egy kis hangulatingadozás, és nagyon kicsit teltebb lett a mellem (ami jól jött) de ezon kívül semmi bajom nincs vele. A bőröm is nagyon szépen kezd rendbejönni :) Nekem bevált!

16/L

2010. márc. 21. 11:32
 7/11 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat :)

az utolsóhoz annyi kérdésem lenne, hogy csak a melled lett kicsit teltebb vagy feljött néhány kiló is ?

és úgy általánosságban annyi kérdésem lenne h ha kicsit felszedek néhány kilót az mikor mutatkozik, hányadik levélkénél?

2010. márc. 21. 11:38
 8/11 anonim ***** válasza:
Diane tablettát csak azoknak szoktak adni, akiknek a bőrükkel van probléma, vagy erősen szőrösödnek. Ugyanis antiandrogén hatása van, csak mellékhatásként fogamzásgátló. Attól, hogy itt legtöbben azt szedik, neked nem biztos hogy jó lenne.
2010. márc. 21. 12:11
 9/11 anonim ***** válasza:
11:32 -es vagyok. Egyátalán nem híztam tőle :)
2010. márc. 21. 16:24
 10/11 anonim ***** válasza:
tizenévesen kezdtem el tri-regolt szedni,jó volt,semmi bajom nem volt tőle...uj dokihoz kerültem,yadine-ra rábeszélt,libidóm eltünt,száraz lettem mint a sivatag,plussz hangulatingadozás...fél évig szedtem,hátha elmulnak a mellékhatások,de nem,igy kerestem olyan dokit,aki felirja a tri-regolt,az bevált,hiába régi,nekem semmi bajom tőle,jópár éve ezt szedem
2010. márc. 22. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!