Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehetek terhes, ha nem kezdtem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetek terhes, ha nem kezdtem el időben szedni a tabit?

Figyelt kérdés

Az első hónap fogamzásgátlót végig szedtem, azaz majdnem, mert nem 28, hanem csak 26 napig vettem be (az utolsó kettőt elfelejtettem). Ettől függetlenül volt megvonásos vérzésem, tehát elvileg védett a tabletta. Nem voltam együtt akkor még senkivel.

Az utolsó szemet (a 26.-at) pont előző héten szerdán vettem be. És rá egy hétre voltam együtt a pasimmal. Viszont a második levelet csak pénteken kezdtem el szedni (valamiért arra emlékeztem). Sok ez a szünet? Lehetek terhes? Megszakítással védekeztünk. De am...mindketten fáradtak is voltunk meg kicsit piáltunk, szóval nem tudom.

Mikor tesztezzek leghamarabb?

2015. nov. 21. 16:18
 1/6 RRR ***** válasza:
100%

kérdezz rá a nődokidnál,mert nem viccből kell úgy szedni a tabikat ahogy

ha nem került a hüvelyedbe,előváladék ,sperma ,akkor:nem

12-14 nappal az aktus után

2015. nov. 21. 16:27
 2/6 anonim ***** válasza:
hány éves vagy?
2015. nov. 21. 16:32
 3/6 A kérdező kommentje:
18
2015. nov. 21. 16:59
 4/6 A kérdező kommentje:
De, az utolsó pillanatban vette ki kb...
2015. nov. 21. 17:07
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
rendes szedés mellett is előfordulhat.szóval jól érzed, akár te is lehetsz
2015. nov. 21. 18:15
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Most komolyan nem értem, hogy mi annyira bonyolult egy tabletta szedésében... Ha ennyire nem tudsz rá figyelni, miért nem használsz inkább gyűrűt vagy tapaszt?

Ha 28 szemes a gyógyszered, akkor feltehetőleg az utolsó 4 vagy 7 szem más színű, placebo tabletta, nem tartalmaz hatóanyagot. Azokat nem baj, ha nem szeded be, csak azért vannak a csomagban, hogy megkönnyítsék a szedést, de látom, rajtad nem segít...

Az lenne a lényeg, hogy az AKTÍV tabletták között annyi szünetet tarts csak, amennyit a tabi tájékoztatója írt.

Ha 24 aktív szemes, akkor 4 napot, ha 21 aktív szemes, akkor meg 7 napot.

Ha később kezdted el, akkor igen, előfordulhat terhesség.

2015. nov. 21. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!