Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi ideig szabad szedni a fogamzásgátlót?
Figyelt kérdés
úgy értem én már másfél éve szedem,de úgy tudom h egy bizonyos idő után le kell vele állni pár hónapra és aztán újra lehet szedni.tudja valaki h mennyi ideig szabad szedni?2010. márc. 20. 18:37
1/7 anonim válasza:
Ahogy te gondolod. Én úgy csinálom, hogy ha épp nincs kapcsolatom akkor nem szedem. De már ott vagyok, hogy babát szeretnénk.
2/7 anonim válasza:
Évekig lehet, úgy tudom....
De kérdezd meg a nőgyógyászodat pontosabb információkért....
3/7 anonim válasza:
a koporsódba már nem feltétlen szükséges csomagolnod....
4/7 anonim válasza:
Nekem az orvosom azt mondta hogy akár 10 évig is lehet szedni, az a nagyobb baj, ha abbahagyod, és utána megint elkezded szedni, mert eléggé megterheli a hormonháztartásod. Ha alacsony hormontartalmú gyógyszert szedsz( Yasminelle,Yadine,Lindynette stb. ) akkor nem jelent nagy bajt a szedése. Én pl. a havi görcseim miatt (is) kezdtem el szedni, és nagyon bevált, nem is szeretném egy darabig szüneteltetni.(Kb. 1 éve szedek)
5/7 anonim válasza:
Leginkább javallt 0 évig szedni, de ha mindenáron szedni akarod, 2-3 évente tarts méregtelenítő kúrát, mondjuk léböjtöt.
Mi megszakítással védekezünk már 6 hónapja, ennek nincs mellékhatása. Már várom is a beszólásokat: "a megszakítás az nagyon veszélyes".
Jólvan, de beszólás mellé kérem csatoljátok azt is, hogy melyik kutatás eredménye, hogy hatástalan.
Ha valakit a kutatások érdekelnek:
6/7 anonim válasza:
28 napon keresztül egy időben 28 nap után tarts egy kis szünetet aztán szedd tovább.
7/7 A kérdező kommentje:
hát köszi az infót mindenkinek.
a megszakítás egy ideig nálunk is működött de ráhagytuk mert gyakran túl stresszes volt.
2010. márc. 25. 18:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!