Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány nap után szabad szeretkezni a párotokkal kiegészítő védekezés nélkül, amikor már szedtétek a fogamzásgátlót?
A barátnőmmel tegnap néztük meg a betegtájékoztatót, hogy még meddig kell kiegészítő védekezés, mert már szeretnénk gumi nélkül. Asszem Lindynettet szed (bocs ha rosszul írtam.) ti hány napot vártatok, vagy az egész levelet beszedtétek? persze nem leszünk felelőtlenek, és várunk még ha kell.
f18, a barátnőm is 18
Ha a vérzésed első napján kezdted szedni a bogyót, akkor azonnal hat, de ha nagyon parázol, akkor használjatok még egy hétig gumit.
ha a vérzésed 5. napján kezdted a bogyót, akkor az egész első hónapban használjatok gumit.
őőőő nem én kezdtem szedni hanem a bnőm, de igen már értem. ő is ilyesmit magyarázott meg a neten is ilyet olvastunk. csak mindketten fiatalok vagyunk és félünk ettől a 'váltástól'. mi nem akarunk lehetek terhes kérdést írni:d
köszi a választ.
"mi nem akarunk lehetek terhes kérdést írni:d"
Nagyon helyes. :-) Jól csináljátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!