Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A grapefruit mennyire befolyásolja a fogamzásgátló tabletta hatékonyáságát?
Azt olvastam,hogy befolyásolja, ez igaz?
Ha minap ittam egy kis korty grapefruit lét, lehet már baj? Nagyon kevés volt és nem iga igazán grapefruit lé, hanem ananászos-grapefruitos apenta:DD szóval?
Az elfelejtettem, hogy az ananászos-grapefruitos apenta nyomokban sem tartalmaz grapefruitot, csak aromákat, (azért az a megnevezése úgy, hogy .... ízű, mint ahogy más a málnaszörp, és más a "málna ízű szört), szóval akkor is felesleges lenne emiatt izgulnod, ha 6 litert ittál volna belőle, (az más kérdés, hogy vízen kívül nincs benne egészséges dolog).
Összetevők: Apenta természetes ásványvíz, szén dioxid (minimum: 3,0g/l), savanyúságot szabályozó anyagok (citromsav és trinátrium-citrát), aromák, természetes színezékek( cukorkaramell és béta karotin), tartósítószerek (kálium-szorbát, nátrium-benzoát), édesítőszerek (nátrium-ciklamát, kálium-aceszulfám és szukralóz), antioxidáns (L-aszkorbinsav), stabilizátorok (gumiarábikum, glicerinészterek természetes gyantából).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!