Grapefruit cseppet bárki szedhet? Vény nélkül kapható? Ártani nem árt? Fogamzásgátló mellett is lehet szedni?
igen gombára
A fogamzásgátlót azért kérdeztem, mert olvastam, hogy a grapefruit cseppnek olyan hatása is van, mint az antibiotikumnak. Az antibiotikum pedig gátolja a fogamzásgátló gyógyszer hatását.
Az van, hogy a gombának van egy olyan szerepe is, hogy köti s fémet. S ha azt irtod, akkor lehet a fém az agyadba megy, s ott még több problémát okoz.
Helyette tudom javasolni az ezüstkolloidot. Mert az a természetes immunrendszert támogatja, illetve javaslom még a probiotikumokat, flóraegyensúly helyreállítása végett.
Fogigátló témában nemtuok hozzászólni.
Lehet fogamzásgátló mellett is szedni, de NEM egyszerre. Érdemes 4-6 óra különbséggel, mert hatással van a csepp a gyógyszerfelszívódásra. Nem csak a fogamzásgátlóéra, mindenre. Állítólag bebizonyították, hogy a hatására felhalmozódik a szervezetben a gyógyszerek hatóanyaga, ami nem túl egészséges, sőt... Egyszerre soha nem vedd be semmivel!
Ezen felül bárki szedheti, nem vényköteles és ha helyesen szeded, akkor ártani sem árt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!