Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek raktak fel spirállt, hogyan élte át a beavatkozást?
Figyelt kérdés
Én iszonyúan félek mindenféle nőgyógyászati vizsgálattól.Pedig volt egy császáros szülésem,hát nem volt egy kellemes tortúra a terhesgondozásokon végigélni a mindenféle vizsgálatot.Nemrég fel akartam rakatni spirállt ,de annyira be voltam 'tojva' ,hogy miután a doki felhelyezte a kacsát én elkezdtem reszketni,és így a doki leállította a spiráll felhelyezését.Azt mondta,hogy így nem lehet feltenni mert fél,hogy kilukasztja a méhem falát vele.Visszarendelt a rákövetkező hétre,hogy úgy menjek oda hogy szedjek be nyugtatót,de én nem mentem el.Nem beszélve arról,hogy olyan türelmetlenül viselkedett velem a dokim,hogy mikor kijöttem el is bőgtem magamat.Sajnos nem tudom,hogy képes leszek e valaha is alámerészkedni egy ilyen beavatkozásnak.Pedig nem szeretnék több gyereket,gyógyszert nem szedhetek a viszereim miatt,lehet,hogy marad a gumi amit annyira nem csippantunk a párommal?2010. márc. 20. 07:47
1/4 anonim válasza:
Teljesen alaptalan a félelmed!
Nekem többször is felrakták, jóforman semmit nem éreztem. A nőgyógyászati vizsgálatok "pozíciója" persze nem egy leányálom, de ebben ki is merül a dolog kellemetlensége!
2/4 anonim válasza:
Szia! Magánorvosod nincs? Ők ezerszer türelmesebbek. Legalábbis az enyémről csak jókat tudok elmondani. Esetleg spermicidek? Ezerszer kényelmesebbek, mint az óvszer :):)
3/4 anonim válasza:
én 6 hete rakattam fel mirenát!én is nagyon paráztam de ki lehetett birni a doki folyamatosan mondta mit csinál és mit fogok érezni!csak az volt kellemetlen amikor megcsípte a méhszájat hogy egy kicsit széthúzza!nyugi ki lehet bírni!
4/4 A kérdező kommentje:
Köszike a válaszokat.Valószínü,hogy inkább elmegyek egy magánorvoshoz.
2010. márc. 22. 08:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!