Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menszesz 5. napján belémélvezett a párom. Már csak barnáztam. Ilyenkor teherbe eshetek?
Figyelt kérdés
2015. nov. 14. 00:50
1/9 anonim válasza:
Spontán peteérés is létezik, bármikor teherbe eshetsz, ha hanyagoljátok a védekezést.
3/9 anonim válasza:
Feleslegesek az ilyen kérdések,úgyis mindenki igennel felel.De más a valóság.
4/9 anonim válasza:
"Feleslegesek az ilyen kérdések,úgyis mindenki igennel felel.De más a valóság."
Miért is?
Egy rövid ciklussal a legtermékenyebb periódus már a menstruáció alatt elkezdődik. Hoppá!
Például egy 5+3+14=22 napos ciklussal MAX esélye van a terhessége egy ilyen aktusból.
De hosszabb ciklussal is van esély, csak kisebb.
6/9 anonim válasza:
Én is pont így jártam, nálunk a gumi szakadt ki. Vegyél be esemény utánit, akkor nagyobb az esélye, hogy megúszod gyerek nélkül.
7/9 anonim válasza:
Igen,bármikor terhes lehetsz.Ha nem szedsz semmi fogamzásgátlót.
8/9 Sunshinedoll válasza:
Kicsi az esélye, de igen, előfordulhat (van barátnőm, aki így lett terhes)
9/9 kimre20 válasza:
Igen, sőt olyankor a legkönnyebb teherbe esni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!