Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » 4 hónapja szedek fogamzásgátló...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

4 hónapja szedek fogamzásgátlót. Ebben a hónapban 3szor voltam együtt ugy a partneremmel h belémélvezett. Lehetséges a terhesség? Kérlek irjatok nagyon kéttségbe vagyok esve

Figyelt kérdés
a fogamzásgátlot mindig beszedtem egy tabi sem maradt ki. maximum egykét órás különbséggel vettem be.ez számit valamit?

2014. jan. 27. 17:26
1 2
 1/13 anonim válasza:
Már bocsi, de te beleolvastál egyáltalán a betegtájékoztatódba?:D Ha rendszeresen szeded a fogamzásgátlót, akkor már az első hónap után véd. (Kivéve persze ha antibiotikumot szedsz, vagy hasmenésed van, de ez részletesen le van írva.) Ne aggódj, már bőven hatnia kell!
2014. jan. 27. 17:28
 2/13 A kérdező kommentje:
azt értem azzal tisztába vok. csak mi van ha mégis? ennek mekkora az esélye?
2014. jan. 27. 17:29
 3/13 anonim ***** válasza:
Hát ha mégis, akkor elég nagy az esélye ;)
2014. jan. 27. 17:31
 4/13 A kérdező kommentje:
utolso ezt most nem értem? mi az h hamégiS? akkor ez most mit jelent?
2014. jan. 27. 17:32
 5/13 anonim ***** válasza:
"csak mi van ha ----mégis----"
2014. jan. 27. 17:33
 6/13 anonim ***** válasza:
Van bármi tüneted vagy okod arra, hogy így problémázz? Ha nincs, akkor nem is értem, mitől vagy kétségbeesve.
2014. jan. 27. 17:34
 7/13 anonim ***** válasza:

Én 8 évig dugtam a páromat ilyen módszerrel és egyszer sem lett terhes addig!

És amikor elhagytuk, hogy legyen végre gyerekünk, akkor meg egyből :)

44/F

2014. jan. 27. 17:35
 8/13 anonim ***** válasza:

"annyi ésszel amennyi egy ceruzavégi radírba szorult"

Drágám, ha olyan ostoba vagy, hogy nem tudod elolvasni a betegtájékoztatót és/vagy úgy gondolod, te beletartozol abba a 0,01-0,1%-ba aki teherbe esik fogamzásgátló mellett, akkor egész egyszerűen ne szexelj.

A szexhez nem csak testileg, hanem fejben is elég érettnek kéne lenni, és láthatóan nálad az utóbbi még hiányzik. Nem gond, csak be kéne ismerni, hogy ez a dolog még nem neked való.

2014. jan. 27. 17:47
 9/13 A kérdező kommentje:

ma vagy holnap kéne megjönie mert volt h hétfönként jött meg este volt h kedden

fogalmam sincs és stresszes idöszakom van közbe. nemtudom h késik e vagy sem de nagyon pánikba estem

2014. jan. 27. 17:49
 10/13 anonim válasza:

nyugi, attól is késhet hogy ennyit stresszelsz azon hogy késik, plusz négy hónap alatt még nem is biztos hogy 100%ra beállította a tabletta a ciklusodat, egy-két napot még simán változhat, nekem is mikor elkezdtem tablettát szedni eleinte mindig kedd délután jött meg, mostanában meg szerdán szokott, pedig semmit nem változtattam.

magyarul ha mindent a betegtájékoztató szerint csinálsz akkor ne aggódj :)

az egy-két óra különbség meg semmi extra, a lényeg hogy a 12 óra ne teljen le. (persze azért törekedni kell az egy időpontban bevevésre)

2014. jan. 27. 23:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!