Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
4 hónapja szedek fogamzásgátlót. Ebben a hónapban 3szor voltam együtt ugy a partneremmel h belémélvezett. Lehetséges a terhesség? Kérlek irjatok nagyon kéttségbe vagyok esve
Én 8 évig dugtam a páromat ilyen módszerrel és egyszer sem lett terhes addig!
És amikor elhagytuk, hogy legyen végre gyerekünk, akkor meg egyből :)
44/F
"annyi ésszel amennyi egy ceruzavégi radírba szorult"
Drágám, ha olyan ostoba vagy, hogy nem tudod elolvasni a betegtájékoztatót és/vagy úgy gondolod, te beletartozol abba a 0,01-0,1%-ba aki teherbe esik fogamzásgátló mellett, akkor egész egyszerűen ne szexelj.
A szexhez nem csak testileg, hanem fejben is elég érettnek kéne lenni, és láthatóan nálad az utóbbi még hiányzik. Nem gond, csak be kéne ismerni, hogy ez a dolog még nem neked való.
ma vagy holnap kéne megjönie mert volt h hétfönként jött meg este volt h kedden
fogalmam sincs és stresszes idöszakom van közbe. nemtudom h késik e vagy sem de nagyon pánikba estem
nyugi, attól is késhet hogy ennyit stresszelsz azon hogy késik, plusz négy hónap alatt még nem is biztos hogy 100%ra beállította a tabletta a ciklusodat, egy-két napot még simán változhat, nekem is mikor elkezdtem tablettát szedni eleinte mindig kedd délután jött meg, mostanában meg szerdán szokott, pedig semmit nem változtattam.
magyarul ha mindent a betegtájékoztató szerint csinálsz akkor ne aggódj :)
az egy-két óra különbség meg semmi extra, a lényeg hogy a 12 óra ne teljen le. (persze azért törekedni kell az egy időpontban bevevésre)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!